Sana kizmam için forumdan daha fazla hayatımda olman gerek @WarrenBuffett :)Kızdın dimi? :)
Sana kizmam için forumdan daha fazla hayatımda olman gerek @WarrenBuffett :)Kızdın dimi? :)
O zaman iyi ki değilim :) Ayrıca Kova burçlarıyla hiç anlaşamam, bir zamanlar iyi anlaştığım duygusal psikopat bir kova ile şuanda konuşmuyoruz. 🤣 🤣Sana kizmam için forumdan daha fazla hayatımda olman gerek @WarrenBuffett :)
Seninle de niye anlaşamadığım belli oldu 🤣 🤣@Lotus sen de mi kova burcusuuun ❤️
Seni neden sevdiğim belli oldu .d
Ben senin kimseyle anlaşabildiğini görmedim ki, bence kendini bir sorgula djdjjddusuSeninle de niye anlaşamadığım belli oldu 🤣 🤣
Şahsen bende kendimin kimseyle anlaşabildiğini göremedim. Çok büyük bir sorunsal, mutlaka bir denklem yazmam lazım 🤣 🤣 🤣Ben senin kimseyle anlaşabildiğini görmedim ki, bence kendini bir sorgula djdjjddusu
İvetttt bende kovayım🙈@Lotus sen de mi kova burcusuuun ❤️
Seni neden sevdiğim belli oldu .d
Forumda en fazla kova burcu olabilir. 🤣🤣🤣Kova kızlarıyla hiç anlaşamam. Hep kavga ederim. Normalde onlar beni, ben onları çok severiz ama Kova kızlarının alayı "Senle olamayız" deyip etrafımdaki kızlara ayar olurlar. Bende onların bu inatlarına karşılık onlara değer vermediğim de kesin kavga çıkar. Garip bir döngüm vardır Kova kızları ile.
Ne güzel işte @nunu sonsuz kavga döngüsüne gireriz 🤣 🤣Forumda en fazla kova burcu olabilir. 🤣🤣🤣
Senin burç neydi koç muyduNe güzel işte @nunu sonsuz kavga döngüsüne gireriz 🤣 🤣
Koç koç Kova ile kavga edecek cesarete sahip tek burç 🤣 🤣Senin burç neydi koç muydu
Konuştuk mu hatırlayamadım aslan mı
Kova ile kavga etmek mesele değil kiKoç koç Kova ile kavga edecek cesarete sahip tek burç 🤣 🤣
Kovanın sinirini yerim ben 🤣 🤣 Koç kadar inadı yok.Kova ile kavga etmek mesele değil ki
Kova sinirliyken onun sinirlerini çekip almak mesele bkz Akrep
Koç burcu kendi ruh sağlığı için kavga eder cesaretle ne alakası var kaos seviyorsunuz 🤣🤣🤣
Koç burcuyum dedin ben burcuna göre konuşuyorum eğer taşıyorsan sende öylesindir 🤣🤣🤣Kovanın sinirini yerim ben 🤣 🤣 Koç kadar inadı yok.
Ayrıca kendi ruh sağlığımdan öte, etraftaki dengesizler sebebiyle kavga ederim. Hiç bana suç atma 🤣🤣
Yükselenim Başak.Koç burcuyum dedin ben burcuna göre konuşuyorum eğer taşıyorsan sende öylesindir 🤣🤣🤣
Yükselen mükselen bilmiyorum ama onlar olursa daha kesin konuşabilirim.
Kova kolay kolay sinirlenmez aslında onu sinir ederler..
Benimleyken hiç sinirlenmeyen bir kova senle sohbetinde sinirleniyorsa burda kovada suç aramam mümkün değil 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.