Şımarınca utanıyorum : lütfen şımartma :)
utanmak her zaman iyidir, ruhu genc tutar, heyecan heyecan heyecan :)))
Şımarınca utanıyorum : lütfen şımartma :)
No comment.. Doğru söze ne denir.. Yeniden selamlıyorum :)utanmak her zaman iyidir, ruhu genc tutar, heyecan heyecan heyecan :)))
Ekli dosyayı görüntüle 9573
Konudan ziyade aklıma ilk gelen: "Birinci bölümden itibaren hepsini izle". (Üşenmem yazarım tüm bölümleri isimleriyle, başka bir kanal için yapmışlığım var.)
bu hafta da bana ayrılan sürenin sonuna geldik.. haftaya daha mutlu ve daha umutlu günlerde görüşmek üzere.. hoş kalın..
Geçen bi arkadasin arkadasi sesler duyuyormus iste efendim üc harfliler falan hoca ariyorlardi, tabi benim bilinc alti bildigimiz gibi evde sesler duymaya basladim rüyalar görmeye basladim, dedim kübo sakin ol hasanla bu senaryoyu oynamistiniz 😂😂😂😂
Evet yapabilirdim @WarrenBuffett her insan gibi.Müzikler olmasaydı, sadece konuştu diye de eleştirebilirdin. Şaşırmazdım da.
Her insan değil, her balık burcu gibi demeliydin :)Evet yapabilirdim @WarrenBuffett her insan gibi.
Burçlardan anlamam. O yüzden konuşmam doğru olmazdı:)Her insan değil, her balık burcu gibi demeliydin :)
Sen burçlardan anlamayacaksın sen? Bir baksana sence ben bunu yer miyim? :)Burçlardan anlamam. O yüzden konuşmam doğru olmazdı:)
İster ye istersen parçalayıp kuşlara ver:)Sen burçlardan anlamayacaksın sen? Bir baksana sence ben bunu yer miyim? :)
Kedilere vermeyi tercih ederim. Şirin yaratıklar.İster ye istersen parçalayıp kuşlara ver:)
Anlamadığımı gayet net biliyorum.
@nunu ben su burcu muyum?Kedilere vermeyi tercih ederim. Şirin yaratıklar.
Ayrıca anlamıyorsan bile mutlaka anlayan senin gibi su burcu bir kız vardır.
Gerçekten bunu ben de merak ettim.@nunu ben su burcu muyum?
Cahil kaldım aydınlatır mısın 🤭
Kova burcu havayükselen yengeçsin yengeç su@nunu ben su burcu muyum?
Cahil kaldım aydınlatır mısın 🤭
Kızın daha kendi burcundan haberi yok. Bir de bana atarlanıyor :)Kova burcu havayükselen yengeçsin yengeç su
Ay burcuna bakmak lazım duygularını temsil eden o
Kızın daha kendi burcundan haberi yok. Bir de bana atarlanıyor :)
Gerçi eski sevgililerim olan kız milletinin (özellikle de su burcu olanların) atarlanma katsayısı fazladır.
Burçlardan anlamam. O yüzden konuşmam doğru olmazdı:)
🤷🤷🙆İster ye istersen parçalayıp kuşlara ver:)
Anlamadığımı gayet net biliyorum.
Kızdın dimi? :)🤷🤷🙆
İyi eğlenmeler @WarrenBuffett
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.