Doğru benim gibi enflasyon bazlı Hisse Başı Kâr hesaplama algoritmasına girecek haliniz yok 🤣 🤣 🤣Napalım 🤣🤣🤣
Doğru benim gibi enflasyon bazlı Hisse Başı Kâr hesaplama algoritmasına girecek haliniz yok 🤣 🤣 🤣Napalım 🤣🤣🤣
Stresli şeylere gelemem ben 🤗Doğru benim gibi enflasyon bazlı Hisse Başı Kâr hesaplama algoritmasına girecek haliniz yok 🤣 🤣 🤣
Birazdan uyucam vakit öldürüyomsen napıyon knknabuyosunuz
Ştres ülkemizde her zaman olan bir şey. Zaten ben bu kafayla da evlenemem imkan yok 🤣 🤣 🤣Stresli şeylere gelemem ben 🤗
boş takılıyom ya iyi geceleerBirazdan uyucam vakit öldürüyomsen napıyon knk
Konu nasıl evliliğe geldi 🤣Ştres ülkemizde her zaman olan bir şey. Zaten ben bu kafayla da evlenemem imkan yok 🤣 🤣 🤣
Sen anime izliyor musunboş takılıyom ya iyi geceleer
izliyorum sevgili nunu, bir süredir bir şey izlemiyor olsam daSen anime izliyor musun
İzlemiyorsan başlatalım
Ben farketmemişim izlediğini söylediğin yada anime konularında konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Anketi yapsana knk one piece dur etiketliyomizliyorum sevgili nunu, bir süredir bir şey izlemiyor olsam da
Buyrun..
Cansın. Her daim sizinleyim hanımefendiHic denk gelemiyoruz, bi dürteyim dedim 🤭
Cansın. Her daim sizinleyim hanımefendi
Gülen yüzünüz solmasın hanımefendi. Her daim sevinirsiniz umarım.Buna cok sevindik beyfendi
Gülen yüzünüz solmasın hanımefendi. Her daim sevinirsiniz umarım.
Nezaket sayemde yaşıyor hanımefendi :) hayrlı cumalar efenimNe kadar naziksiniz efenim, hayirli cumalar dilerim
Nezaket sayemde yaşıyor hanımefendi :) hayrlı cumalar efenim
Ukalalık tavan yaptı bende :) sizi görmek beni sevindiriyor. Teşekkür ederim. Reverans hanımefendi.Wow, hic öyle oldugunuzu bilmiyordum :) sevindim sizin aramizda olmamiza
Ukalalık tavan yaptı bende :) sizi görmek beni sevindiriyor. Teşekkür ederim. Reverans hanımefendi.
Tevazu ya dönüş şart :)
Şımarınca utanıyorum : lütfen şımartma :)Cabuk simariyorum diyorsun tamam, simartmiyorum :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.