Altının birikazandık tabi kazanmazmıyız.. ama ne kazandığımızı söyleyemem![]()
Altının birikazandık tabi kazanmazmıyız.. ama ne kazandığımızı söyleyemem![]()
şimdi sana iki kere hayran oldumAltının biri
Ne alemdesin bakim, ben hedefime ulastim 😜
Simdi yeni hedefler 🏋♂️
Iki geri bi ileri, ama yola devamm 😆 wooow hedefleri görsek mi ahahaha
Yeni hedeflerim de var, evi ve ruhu boṣaltmak, eskileri temizlemek :)
Gorece eski sayilirim bizi supurme lan 😂
Yatırım tavsiyesi değildir miTahtacılar bildiğin oyun oynuyorlar. Endeksi götürüyor havasında çakmak için ısınma turları bunlar.
Ekli dosyayı görüntüle 9661
Şu ara hiç girilmez, Yatırım tavsiyesi hiç değil. Adamlar endeksi gereğinden fazla götürdüler, hala yatırımcıya mal aldırma derdindeler. Piyasa üç beş Angaralı'nın elinde olunca böyle oluyor maalesef 🤣 🤣 🤣 Bu seviyelerden mala girecek olanları düşün nasıl batıracaklar hepsini?Yatırım tavsiyesi değildir mi![]()
hangimiz neredeyiz ki@Biggie nerelerdesin?
tutturdun diyelim benim sayılara. payım nedir ? :dkendini şanslı hissedenler.. yarın loto oynicam.. 1-60 arası 6 rakam bıraksınlar lütfen
Her kartta bir şeyler anımsadım.@Eru kendi açtiğin kartlar sana bir şey ifade ediyor mu? Sanki hayatından bir kesit var mi?
Bu kartlar bana da gerçek hayattan bir şeyler anımsatıyorHer kartta bir şeyler anımsadım.
Babamı 1,5 ay önce kaybettim. İlk açılan mezar kartı bunu hatırlattı. Babamın vefatından bir ay önce, uzun süreli ilişkim bitmişti. Bu da büyük bir kayıptı. Diğer kartların anlamları umurumda değil.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.