Yahu daha ağustos bitmedi kiYanıyor buralar basıyor hava nefes alamıyorum ölürsem @SleepleSsS in Ağustos cevaplarını öğrenmeden mezar başina gelip okuyun
Hem tek tek okumakla uğraşma diye
Toplu cevapladım 🤗
Yahu daha ağustos bitmedi kiYanıyor buralar basıyor hava nefes alamıyorum ölürsem @SleepleSsS in Ağustos cevaplarını öğrenmeden mezar başina gelip okuyun
Çok hızlısın amaYahu daha ağustos bitmedi ki
Hem tek tek okumakla uğraşma diye
Toplu cevapladım 🤗
Yiaaa ama ama amaÇok hızlısın ama![]()
anlayanaaaaaaaaaaaaaa@ivan divandelen yaa arka planı ne yapmışsın öyle sebze hali gibi olmuş jdjxk
sözleri hoşuma gitti ne bilem daha arabesk benden zor çıkartarz olarak dinlemem ama sen attıysan tabii ki dinlerim knk
sorun yok knksözleri hoşuma gitti ne bilem daha arabesk benden zor çıkar![]()
nasıldı dinleyebildin mi listeye mi ekledin naptınsorun yok knkkafana göre at ben dinlerim
dinledim kankanasıldı dinleyebildin mi listeye mi ekledin naptın![]()
ne şans varmış.. birini bile tutturamamışsın üstad16-26-33-34-38-41
yani bu kadar olur.. 6 nın birini bulmuşuz23 48 31 57 13 22
şans olsa anlardım zatenne şans varmış.. birini bile tutturamamışsın üstad![]()
Kazandık mı bir şeyleryani bu kadar olur.. 6 nın birini bulmuşuz![]()
kazandık tabi kazanmazmıyız.. ama ne kazandığımızı söyleyememKazandık mı bir şeyler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.