Emin miyiz? Hemen gidecek havası mi🤭Hadi bakalım ama böylede güzel değişik bi havası olmuş 😅
Emin miyiz? Hemen gidecek havası mi🤭Hadi bakalım ama böylede güzel değişik bi havası olmuş 😅
Haha biraz öyle oluyor , ama gitme neden gideceksin ki ?Emin miyiz? Hemen gidecek havası mi🤭
Arada gider gelirim.Haha biraz öyle oluyor , ama gitme neden gideceksin ki ?
Bizi özlersin bence gidersen yok yok gitme
Arada git geller illa ki olabilir tabi :)Arada gider gelirim.
Sürekli takılmak sıkıyor.
Uzaklaşmak iyi gelir insana:)Arada git geller illa ki olabilir tabi :)
Ben mesela c.tesiden sonra bi 20 gün ortadan kaybolabilirim
Evet öyle tabi :)Uzaklaşmak iyi gelir insana:)
kral, cat'e yaptığın pp'deki illüstrasyonlu görseli yapay zekadan mı yaptın programdan mı ? @Raison Detre
Kek içi hamur olmuyor mu? Elma ağırlık yapıyor hamura sanki kabarmıyorTavada kek yapıyorlar ben elma ile denedim
şekerle karamel yapıp elmaları dizdim üstüne kek harcı 1 yumurtadan küçük bişe sonra kapağını kapatım ters çevirdim güzel olmuştu![]()
tşk ederim eyvYapay zeka , leonardo ai kardeşim.
@-a- o şarkıyı yeni koşudan gelmişken dinlemeyeceğim😂
Beni durgunlaştıramazsın🤭
Bisiklet alma zamanı @-a- bey hem tasarruf hem de saglik için 🤭Senin/Sizin gibi koşmak, yürümek yerine 1693 tl ye yakıt alıyoruz..
Dinleme zaten, kurşun falan gelir şarkıdan Allah korusun. Adres sormaz sonra.
Her bulduğunuz bisikleti kullanabiliyor musunuz?Hiçbir fikrim yok ben bulduğumda yürütüyorum🤭🤭🤭
Adına ne derseniz @-a- bey,
Nefesinizi açar
Ruhunuzu açar
Hergun mazot benzin olarak yağlarınızı yakar🤭🤭
Her türlü paraya bağlandınız yaniiiiiiHer bulduğunuz bisikleti kullanabiliyor musunuz?
Aman Allah'ım bu nasıl bir yetenek böyle @Lotus hanım :))
Kapalı olan her şey açılıyor yani.
Aaa birde aklıma çocukluğum geldi, boş yaprağı demişken.. Bisiklete de "velespit" ve "şeytan arabası" derlerdi biz çocukken.
Yakarsa bisiklet yakar, gerisi para yakar.
Ağzımı açmadım. Bir kamyon parayı başlatan ben değilim. 🙂Her türlü paraya bağlandınız yaniiiiii
İvvvettttt benim. Ama coğaltan sensin🤭Ağzımı açmadım. Bir kamyon parayı başlatan ben değilim. 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.