eklenmesi gereken söz dizimi gibi geldi.İvvet yaziyorum sözlüğe good-dua kabul edilir.
telif hakları da sende kalsın
eklenmesi gereken söz dizimi gibi geldi.İvvet yaziyorum sözlüğe good-dua kabul edilir.
herkesin olsun🤭🤭eklenmesi gereken söz dizimi gibi geldi.
telif hakları da sende kalsın![]()
Spora baslicam ben zaten güçlü ve kuvvetliyim
190 boy o hem baklava ve memintolu olcam bihter cuklatam
Hemen miBi boydan gelirmiiii
Hemen mi
Adonisli ve baklavalı filanyok biraz vucut gelistir sonra
IviitAdonisli ve baklavalı filan
Ne kadar sürer?Adonisli ve baklavalı filan
Fotosop ile 5 dakika gerçek 5 yıl..Ne kadar sürer?
Fotosop ile 5 dakika gerçek 5 yıl..
Yüzükleri alıp gelim miHer türlü kabulümsün .pp
Yanlışlıkla sildim:)@Lotus avatarın nerede![]()
Bende diyorum hayatta foto kaldırmazdı bizi terk edip uzaklara gidiyorsun sandımYanlışlıkla sildim:)
Galeri temizliği de yaptım. Hiç fotom kalmadı. PC yi açıp yüklemek de zor geliyor:))Bende diyorum hayatta foto kaldırmazdı bizi terk edip uzaklara gidiyorsun sandım
Neyse artık yeni yeni çekersin , şimdi pc aç yükle çok meziyetli iş boşver 🤭Galeri temizliği de yaptım. Hiç fotom kalmadı. PC yi açıp yüklemek de zor geliyor:))
Yok ya ilkini bulamazsam HolySpectre nin başının etini yerim arşivden bulur musun diye🤭Neyse artık yeni yeni çekersin , şimdi pc aç yükle çok meziyetli iş boşver 🤭
Hadi bakalım ama böylede güzel değişik bi havası olmuş 😅Yok ya ilkini bulamazsam HolySpectre nin başının etini yerim arşivden bulur musun diye🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.