İzmir Urla'nın havasından sonra, İstanbul'un havası beni boğuyor ya. Yok arkadaş, yaşanılacak yer değil.
Geçmiş olsun sana. İstanbul insanı üç kat hızlı yaşlandıran bir şehir.İzmir Urla'nın havasından sonra, İstanbul'un havası beni boğuyor ya. Yok arkadaş, yaşanılacak yer değil.
Üç kat değil 345354543346 kat yaşlandıran bir şehir. Kalabalık, kaos, nem bunların hepsi zaten beni deli etmeye yeter. Urla'da ki sakin trafiğe öyle bir alışmışım ki burası dünyalar savaşı ortamı gibi. Küçük bir iş için geldim. Daha uzun bir sürede gelmem.Geçmiş olsun sana. İstanbul insanı üç kat hızlı yaşlandıran bir şehir.
Gördüğüm vücut güzelliğinden yani dilim tutuldu @HolySpectre 😂
Kaç kaç, cennetine hemen🤭Üç kat değil 345354543346 kat yaşlandıran bir şehir. Kalabalık, kaos, nem bunların hepsi zaten beni deli etmeye yeter. Urla'da ki sakin trafiğe öyle bir alışmışım ki burası dünyalar savaşı ortamı gibi. Küçük bir iş için geldim. Daha uzun bir sürede gelmem.
Tamam tamam bakmıyorum haydi, kapattım gözlerimi.😂
Tamam tamam bakmıyorum haydi, kapattım gözlerimi.😂
Sen bunları kendin mi ayarliyorsun? Giflerde yada başka bir yerde var mı @HolySpectreolma bakkkkkk
![]()
Hayır bir sürü var hazırSen bunları kendin mi ayarliyorsun? Giflerde yada başka bir yerde var mı @HolySpectre
Valla kaçarım. İmbat esintisine kimse karşı koyamaz. 🤣🤣 Şu manzaraya kim karşı koyabilir?Kaç kaç, cennetine hemen🤭
Nerde? Tarif eder misin?Hayır bir sürü var hazır
Kalbimi bıraktım. Çok şanslısın. Hiç yaşlanmazsın sen🤗Valla kaçarım. İmbat esintisine kimse karşı koyamaz. 🤣🤣 Şu manzaraya kim karşı koyabilir?
![]()
Zeytinyağı ve Şarap ile beslendiğini düşünürsen, yaşlanmayı da o derece düşün yani.Kalbimi bıraktım. Çok şanslısın. Hiç yaşlanmazsın sen🤗
Ben gıcık olacak bir şey bulurum. Ya saçın, ya da başka bir şeyin. Koç burcunda bahaneler bitmez.@WarrenBuffett benim nerem gıcık aşkolsundu
Ayyyyyyyyyyyyy 😂 sen koç burcuydun değil mi .dddd ben de diyorum bu adam niye her iki kelimemden birine takılıp tartışma yaratmaya çabalıyor .ddBen gıcık olacak bir şey bulurum. Ya saçın, ya da başka bir şeyin. Koç burcunda bahaneler bitmez.
Ne çabuk unuttun? Ben burcu unutulacak biri miyim? 🤣 🤣 🤣Ayyyyyyyyyyyyy 😂 sen koç burcuydun değil mi .dddd ben de diyorum bu adam niye her iki kelimemden birine takılıp tartışma yaratmaya çabalıyor .dd
senlik bir durum değil benim görsel hafızam daha kuvvetli o açıdan yani .)Ne çabuk unuttun? Ben burcu unutulacak biri miyim? 🤣 🤣 🤣
Görsel hafıza derken misal? Beni unutmadın o zaman? :)senlik bir durum değil benim görsel hafızam daha kuvvetli o açıdan yani .)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.