Hosgeldin tekrarYaramaz olur mu... Severim arada çekilmeyi iyi geliyor ruhen.
Döndüm say :)
Merhaba :)
İyiye doğru gidiyorum şükür,sen de iyisindir inşallah?
Teşekkür ederim,onore oldum.Merhaba,ben de iyiye doğru,iyice gitmeye çalışıyorum.Ayrıca sizi gördük iyi olduk.Şükrünüz daim olsun hocam. :)
Hoş buldum fıstık :* sevgiyle sarsıldım.
Hoş buldum :) sevgilerHosgeldin tekrar
Buralardan gitme buralar gitsin sen gitme 🌺Hoş buldum :) sevgiler
Hep tutturuyorsun tatlim..bunlari da extra severim,dogrusun
Coldplay in front singeri de balik burcu..
Inan var ya..adam ne kadar hisederek yorumluyor eserleri diyordum..meger balikmis.ddd
Cook tsk ederim
yabanci cok dinlemem, ben de diyorum neden bu coldplayin parcalarini seviyorummm 🤩💃
Ne yapmamı beklerdin @HolySpectre bey?Kapıma bırakıp kaçtın mııı
![]()
Deden var mıBitane de kendine alıp geleydin karşılıklı içerdikk
![]()
Var bak böyle bekliyoruzDeden var mı
Yüzümü gözümü allayıp kulağıma çiçek takıp geleyim🤭🤭🤭
Geliyorum erkekim bekliyormuş. Süslenip, kokulanıp geliyorum😂Var bak böyle bekliyoruz
![]()
Çabuk gelsin diyo kolum ağrıdı daha fazla bu şekilde duramayacağım diyor 🤣Geliyorum erkekim bekliyormuş. Süslenip, kokulanıp geliyorum😂
Bebeğime rahatta beklemesini söyler misin? Yaşlı yaşlı yorulmasın. Kıyamam ona ben😂😂 Allah beni taş etmesin emi😂Çabuk gelsin diyo kolum ağrıdı daha fazla bu şekilde duramayacağım diyor 🤣
Gördüğüm vücut güzelliğinden yani dilim tutuldu @HolySpectre 😂Yaşlı deyince birazz
olwajak![]()
🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.