@Euneirophrenia iyiki geldin, bi an yapa yalnizum zannettimmm
bende işe dalmışım sjdbjd mutluyumm@Euneirophrenia iyiki geldin, bi an yapa yalnizum zannettimmm
Ben eh işte sen nasılsınEyyy forumcular ne haber, nasılsınız? :)
Ohohohoo Arthur Arthur ben hemende unuttun ya 😀knk sen kimsin
kahve yapıyorum sen napıyorsun
Nick değiştiğini görmedim ki hem nick değişmiş hem hemen unuttun diyor bu nick ne yawOhohohoo Arthur Arthur ben hemende unuttun ya 😀
Afiyet olsun eve gidiyorum bende
Yok kendim değiştim Arthur olmayı bıraktım , artık yeni nickim bu buna alışman gerekiyor , knk 🤣Nick değiştiğini görmedim ki hem nick değişmiş hem hemen unuttun diyor bu nick ne yaw
Farklı hesap mı
Ben de eh :)Ben eh işte sen nasılsın
nerelerdesin sen yaaBen de eh :)
İnzivaya çekildim biraz :)nerelerdesin sen yaa
standart. ev-iş arası mekik dokumaca.İnzivaya çekildim biraz :)
Ne haber?
o kadar kötü orti miyim diye sorgulamam sebep olan durumİnzivaya çekildim biraz :)
Ne haber?
Yaramaz olur mu... Severim arada çekilmeyi iyi geliyor ruhen.standart. ev-iş arası mekik dokumaca.
işe yaradı mı inziva döndün mü peki ?
Ortilerin en bi ballısı :*o kadar kötü orti miyim diye sorgulamam sebep olan durum
Ortilerin en bi ballısı :*
Yanlış sorgulama olmuş :)
Merhaba :)Sizi görünce hemen giriş yaptım foruma hocam.Velevki iyisinizdir diyorum kendimce. :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.