Bak onuda duymuştum yapılasıAy iyi akıl ettin ben neden sarımsak bağlamıyorum baş parmağıma ya.
Bak onuda duymuştum yapılasıAy iyi akıl ettin ben neden sarımsak bağlamıyorum baş parmağıma ya.
Hoş buldum teşekkür ederim.@Flora hoş geldin
Hoş buldum.
O zaman benden de bir hoş buldum teşekkür ederim hanımefendi.Benden de bir Hos geldiniz @Flora hanim.
Hoş buldum 🥰@Flora hanımcığım hoş geldiniz 🌺
Evet evet en güzellerinden biri oydu ,Winx kızların @Flora sı vardı ne güzel kızdı
ahududulu hiç bişe yapmıyorum ki öylece yerim@nunu elimde iki avuç kadar ahududu var. Var mı önerin? Ne yapmalıyım?
Dondurulmuş buldum. Ben ondan uyduruk bir tatlı yapım🤭🤭ahududulu hiç bişe yapmıyorum ki öylece yerim![]()
Tavada kek yapıyorlar ben elma ile denedimDondurulmuş buldum. Ben ondan uyduruk bir tatlı yapım🤭🤭
Sence ahududuya karamel yakışır mı ki? Beğendim ama bak tarifini.Tavada kek yapıyorlar ben elma ile denedim
şekerle karamel yapıp elmaları dizdim üstüne kek harcı 1 yumurtadan küçük bişe sonra kapağını kapatım ters çevirdim güzel olmuştu![]()
Valal hiiç bilmiyorumSence ahududuya karamel yakışır mı ki? Beğendim ama bak tarifini.
Oyyy su şeftali motif gibiValal hiiç bilmiyorum
Fakat bu tarifin bir çok meyveden yapıldığını biliyorum şeftali vs kekin adıda varda unutum
Ekli dosyayı görüntüle 9443Ekli dosyayı görüntüle 9444
Ama şimdi bilemedim ahududu ile karamel nası olur ben bardakta tencerede browni yapıyorum kakaolu bak o kesin güzel olur ahududu ile
Ekli dosyayı görüntüle 9445
Oburluğum bulaşıcı yaOyyy su şeftali motif gibi
Ne kadar harika duruyor.
Ben gidiyorum ya canım istedi mutfağı karıştıracam. 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.