Erkekler niye böyle ya sonra odun diyince gık guk ediyorlarhayır bi de nelerle uğraşıyorum şuna bakar mısın asdkjaskdas
![]()
Kötüye bişe olmaz knk devambu klima ve vantilatör bir tek bana etki yapmiyor herhalde.
samimi arkadaşım yaa. hep böyle. bişi olsa ilk o gelir zaten <3Erkekler niye böyle ya sonra odun diyince gık guk ediyorlar
Normalde bişe lazım mı demesi lazım 🚬![]()
valla yemek işini nasıl yaparsın bilmiyorum ama ye yani çorba falan söylesen gelir mi :/samimi arkadaşım yaa. hep böyle. bişi olsa ilk o gelir zaten <3
benim bişi yemem lazım sanırım..
Kötüye bişe olmaz knk devam
herşeyi getirirler de canım bişi istemiyor. bakalım bi ne var ne yokvalla yemek işini nasıl yaparsın bilmiyorum ama ye yani çorba falan söylesen gelir mi :/
Yemen lazım knk kötüleşirsin vallah hiç canım istemiyor falan yapma 🚬 🚬herşeyi getirirler de canım bişi istemiyor. bakalım bi ne var ne yok
bu gidişle limon ağacını komple montelicem kendimi zaten az kaldı 🚬Yemen lazım knk kötüleşirsin vallah hiç canım istemiyor falan yapma 🚬 🚬
Suyuna limon falan at knk
Karanfil limon zencefilli su içiyorum malzemeniz var ise bir sürahi yapıp için 💕
Ay yine karanfil 🤭🤭Karanfil limon zencefilli su içiyorum malzemeniz var ise bir sürahi yapıp için 💕
Dün bende çarptı dedim ya vantilatör başım ağırdıAy yine karanfil 🤭🤭
Limon zencefil attım suyuma, hapşır, tıksır bir hal aldı 🤭 istesem beceremem bu kadar hasta olmayı
Hayda ben ne anlarım@nunu bi okuyup üflese geçer aslında da![]()
gönlün temiz. hacı hoca gibi boş beleşlerle mi uğraşalım.Hayda ben ne anlarım![]()
Ay iyi akıl ettin ben neden sarımsak bağlamıyorum baş parmağıma ya.Dün bende çarptı dedim ya vantilatör başım ağırdı
Burnuma sarımsak soktum 10 dk ldkfmg
Hayda ben ne anlarım![]()
Hızlıca iyileşin turp gibi olun amingönlün temiz. hacı hoca gibi boş beleşlerle mi uğraşalım.
sen gönülden bi dilek dilesen bile olur askdsaj
Her derde deva olan sarımsak mıydı, sarılmak mıydı? :)Ay iyi akıl ettin ben neden sarımsak bağlamıyorum baş parmağıma ya.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.