okeytoooo🎈anlaştık cumartesi 3'ten sonra ?
okeytoooo🎈anlaştık cumartesi 3'ten sonra ?
EveeetAynen sende izler mıydın🤭🤭🤭
@Nana hoşgeldinnnn
Ama cokkkk güzeldi 🙈🙈Eveeet
Uyusam mı uyumasam mı bilemedim 🤭nereye kaçıon bea @Arthur
Banada normalde erken ama vakit geçirecek birşeyde yok 🥺benim yarın iş oldugu için uyumam lazım. ama bana erken. sana geç mi bilmem![]()
Nasıl oldun knk toparladın mıuykusuz güne güno
3'ten beri ayaktayım. tir tir titredim. uyku da uyuyamadım. yemek de yemedim. kötüyüm. ne diyim ki...Nasıl oldun knk toparladın mı
Ben iyiyim ya bişeyim yok şükür.3'ten beri ayaktayım. tir tir titredim. uyku da uyuyamadım. yemek de yemedim. kötüyüm. ne diyim ki...
sen nasıl oldun ?
iyi olmana sevindim. aklıma geldin zaten. umarım nunu böyle olmaz dedimdiBen iyiyim ya bişeyim yok şükür.
Üzüldüm ya ateşin var gibiyse geciktirme doktora git![]()
O nası klimaymış ya nasıl açtılar o kadar çok onuda bu hale geldin pes yaniiyi olmana sevindim. aklıma geldin zaten. umarım nunu böyle olmaz dedimdi
ateşim de yok. ama üşüme hissi var. bişiler yiyip ilaca bogcam kendimi
hayır bi de nelerle uğraşıyorum şuna bakar mısın asdkjaskdasO nası klimaymış ya nasıl açtılar o kadar çok onuda bu hale geldin pes yani
çok geçmiş olsun bugün toparlanırsın inşallah 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.