Çok gecmis olsun canisiiiBiraz kolumu kullanmakta sıkıntı çektim, ama şimdi daha iyi😘
En verim aldığın detoks hangisiydi @CaT
Teşekkür ederim😘Çok gecmis olsun canisiii
Bilmem, hic yapmadim sanirim djdj ama şok diyetleri yaptim minimum kalori, ama hata iste 🚬
Detoks olanı bende yapamıyorum mezesini yaptım kabak girit sıyırma adı Baya keyifli yemesiKabak detoksunu bir ben yapamıyorum herhalde🤭
Çok tatsız yahu.
Bende sıvı beslenip bı ödem atasim var ama cookkk üşeniyorum 🤭🤭
Enginar gibi gördüm 🤭🤭Detoks olanı bende yapamıyorum mezesini yaptım kabak girit sıyırma adı Baya keyifli yemesi
![]()
Olması gereken yapılmış bence
aayyy çok güzel görünüyor ama
Vallah denenir lezzetli bol limon sıkıp yedimEnginar gibi gördüm 🤭🤭
Lezzetli duruyor bak
aayyy çok güzel görünüyor ama
Ne kadar naif bir kaçamak![]()
Kız aşk olsun yoksun ki hiç sen 🚬 🚬 🚬 😭 😭 😭 😭Beni unutanıı
Sıcak knk sennasıl gidiyor be dostlar
çokSıcak knk sen
Kanka seni cehenneme konuk almıslar 🤣🤣🤣🤣habersizzzzzanaaaa neden böyle bişi çıktı asduhıjaskd
Gitmiyor @Biggie itekliyoruz gitmesi içinnasıl gidiyor be dostlar
bilemedimKanka seni cehenneme konuk almıslar 🤣🤣🤣🤣habersizzzzz
E yayındaydım geleydin knk 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.