doğru yaşım bizde yalan olmaz :)Profilindeki yaşın doğruysa benden büyüksün demektir. Yanlışsa o da senin yanlışın olur.: ))
doğru yaşım bizde yalan olmaz :)Profilindeki yaşın doğruysa benden büyüksün demektir. Yanlışsa o da senin yanlışın olur.: ))
Sıcaklarla aran nasıl @Biggieben geldim diye mi sustunuz
dayanamıyorum, gereksiz bir sıcakSıcaklarla aran nasıl @Biggie
2 ay sonra kalmaz diyerek teselli verelim kendimizedayanamıyorum, gereksiz bir sıcak
verelim sevgili chen de yaşarken yoruyor ya2 ay sonra kalmaz diyerek teselli verelim kendimize
Bülent Ersoy 'un mini vantilatörü vardı makyaj akmasın diye öyle bir şey fayda eder miverelim sevgili chen de yaşarken yoruyor ya
tavan vantilatörü var, idare ediyoz ama dışarı çıkılacak gibi değilBülent Ersoy 'un mini vantilatörü vardı makyaj akmasın diye öyle bir şey fayda eder mi
tavan vantilatörü var, idare ediyoz ama dışarı çıkılacak gibi değil
View: https://youtu.be/ek_vRuwPgd0
2.20 den itibaren gjdkdn
Aslında söz ettiğim bu değil mini el vantilatörüydü gkckk sana onu ararken bunu buldum
Ne yaptın denedin mi🤭Ay cevap yazmamısım
Bilmiyorum ilk kez denicem
yaptım 3. gün midem çok bulandı...Ne yaptın denedin mi🤭
Ben onun kitabına bakmıştım. Baya zengin işi o diyet.
Sanki başında protein tüketimi vardı. Onu mu yaptin?yaptım 3. gün midem çok bulandı...
full haslanmış et yedim sabah yumurta yedim işte bol su tuz yokSanki başında protein tüketimi vardı. Onu mu yaptin?
Onun testi vardı. Kaç gün tuketeceksin protein diye. Yaptın mı? Arkadaşım yaptı. Ona 6 gün çıktı. Kız 6 günde 8 kilo verdi. Ağzımız açık kalmisti.full haslanmış et yedim sabah yumurta yedim işte bol su tuz yok
hayır fakat o mide bulantısı ile 3 günde 0 kg verdim muhtemelen bana uygun bir diyet değil ...Onun testi vardı. Kaç gün tuketeceksin protein diye. Yaptın mı? Arkadaşım yaptı. Ona 6 gün çıktı. Kız 6 günde 8 kilo verdi. Ağzımız açık kalmisti.
Geçmiş olsun, biz Akdeniz diyetine devam🤭hayır fakat o mide bulantısı ile 3 günde 0 kg verdim muhtemelen bana uygun bir diyet değil ...
Et zaten sevmem zorla yediğimde zehir oldu.
Kabak yaptım bugunGeçmiş olsun, biz Akdeniz diyetine devam🤭
Kabak detoksunu bir ben yapamıyorum herhalde🤭Kabak yaptım bugun
Sebzenin gözünü seviym ya
kötü bir deneyimdi4 gün mü 5 gün mü ne dayandım ve 1 kg verdim jkdfnlkjdfg
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.