Vay canına ne hayaller çürüdü ansızınYoo değilim hackle işim olmaz
Vay canına ne hayaller çürüdü ansızınYoo değilim hackle işim olmaz
Vay canına ne hayaller çürüdü ansızıuzu
Avrupalı olsaydınız hemen hek işine girerdikVay canına ne hayaller çürüdü ansızın
Hak yiyen hek yer güzel çocuk! :))Avrupalı olsaydınız hemen hek işine girerdik
Eskisi gibi değil siber güvenlik en ustlerdeHak yiyen hek yer güzel çocuk! :))
Okey oynuyoruz gelcen minapıyosunuz millet , nasılsınız acaba
takılmaca işte ne olsun attım kendimi eve yuvarlanıyorum , yok ya okey falan sarmıyo beni size iyi eglencelerOkey oynuyoruz gelcen mi
Sen napıyorsun yahu
Sağolasın az yuvarlan eskitme kendinitakılmaca işte ne olsun attım kendimi eve yuvarlanıyorum , yok ya okey falan sarmıyo beni size iyi eglenceler
w.a.selam yaşlıSelam gençler.
Sen benden büyüksün.ddw.a.selam yaşlı
nerden biliyorsun senden büyük olduğumu sen heralde 20 yaşında değilsin :)Sen benden büyüksün.dd
iyiyiz çok şükür kardeş nasıl olalım bunalımdayız yine gece gece işe geldik çaışmaya devam sen nasılsınnasılsınız neler yabmaktasınız
Profilindeki yaşın doğruysa benden büyüksün demektir. Yanlışsa o da senin yanlışın olur.: ))nerden biliyorsun senden büyük olduğumu sen heralde 20 yaşında değilsin :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.