Adolfhitler mi
Yok yahu, onu herkes biliyo baska bi nickle djjds
Adolfhitler mi
Selamımızı iletseydinYok yahu, onu herkes biliyo baska bi nickle djjds
@CaT arkasından atıp tutuyorum söyleseydin ya kdjd
Trolledi mi kgofOna hic bisey demem bu saatden sonra jdjdj
Trolledi mi kgof
Kızlar kaçiyor uğraşacak vakti yokYok ondan degil, burda kac defa etiketledim bakmadi diye......
Günaydın çok gerginsin gibi@SpartaKürd insanlar ha hoo diyor seni arıyor döne döne sen nerdedir
Yeter artık neredeydin etrafını kızlar sarmış gelemiyor dediler merak ettimmm nasıl sağ çıktınGünaydın çok gerginsin gibi
Burdayım işte hem bı papatya çayı içmelisinizHer yere @SpartaKürd etiketliyorlar ama sen yoksun??
Süt içtim soğuk buz gibiBurdayım işte hem bı papatya çayı içmelisiniz
Methini çok duyduk kızlar burda birbirini parçalıyor @SpartaKürd diyeAfiyet olsun hem tanışıyor muyuz
@SpartaKürd de kaçak vize pasaport da olur dediler el altından aliriz dedimAvrupa Amerika Kanada vatandaşlığı varsa hemen tanışmamız lazım
Yoo değilim hackle işim olmazMethini çok duyduk kızlar burda birbirini parçalıyor @SpartaKürd diye
Kaçak İnternet avcısı olduğunuz söyleniyor hacker misiniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.