HmmmmmssssYaptığında komple forumla kapısına gidelim🙈 ayrı gayrı olmaz, anca beraber 🤭
@SleepleSsS de halam da tanıştıracağım, her uzvunu ayrı şehirde bulmayı göze aliyorsa oda gelsin🤭😛
Bu çok güzel oluyor çiçeğim kesin denemelisinBunuda kaydediym denerim Eminim güzeldir
Sağolasın ♥️
Cübben ile mi anlaşmaya geleceksin🤭Hmmmmmssss
Bence anlaşırız 🤣
bende ağlasaydım keşke kel olmazdımBu iki yaş çocukları hep böyle şirin değil
Yeni nesil 2 yaş sendromları çok fena jfjd
Ben saçini tararken bir tane saç teli düşmüş gösterdim
2 saat kesintisiz ağladı "geri tak saçimi" diye kafanda daha çok saç var dedim ne yaptiysam ikna olmadı en son saçini kafasına koyduk...
1 tane saç teli ya
Cübbem her daim üzerimde 🤣Cübben ile mi anlaşmaya geleceksin🤭
Sen mi ağlamıyon?
@Chen kakası için ağıt yapanlara ne diyorsun🤭🤭Bu iki yaş çocukları hep böyle şirin değil
Yeni nesil 2 yaş sendromları çok fena jfjd
Ben saçini tararken bir tane saç teli düşmüş gösterdim
2 saat kesintisiz ağladı "geri tak saçimi" diye kafanda daha çok saç var dedim ne yaptiysam ikna olmadı en son saçini kafasına koyduk...
1 tane saç teli ya
tabii. zamanında da ağlayamadık kafada saç kalmadıSen mi ağlamıyon?
onu da mı "geri yerine koyun" diyorlar alskdasldklaskdlas@Chen kakası için ağıt yapanlara ne diyorsun🤭🤭
3 tel saçın yasını tutma.: )))tabii. zamanında da ağlayamadık kafada saç kalmadı![]()
denicem bir ara bunuda bulguru dün bitirdim zatenBu çok güzel oluyor çiçeğim kesin denemelisin
O benim parcamdi, parçam koptu ağıtı o🤭onu da mı "geri yerine koyun" diyorlar alskdasldklaskdlas
3 telse niye kafam kel ))=3 tel saçın yasını tutma.: )))
ilk defa duydum asdklasdj slaO benim parcamdi, parçam koptu ağıtı o🤭
Müvekkilsiz Cübbeli🤭Cübbem her daim üzerimde 🤣
Bunu da boş vaktinde çokca yapabilirsin, dondurucuya atılabiliyordenicem bir ara bunuda bulguru dün bitirdim zaten![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.