Dedemmmmm🙈🙈🙈 adam nasıl bir yıkama tekniği uyguluyor görsen, kaç aşamadan geçiyor. Biraz midesine düşkündür dedem.yapan vardı da biz mi iyisine denk gelmedik nedir yani
iyi temiz yapan bi yere denk gelirse bakarız
Dedemmmmm🙈🙈🙈 adam nasıl bir yıkama tekniği uyguluyor görsen, kaç aşamadan geçiyor. Biraz midesine düşkündür dedem.yapan vardı da biz mi iyisine denk gelmedik nedir yani
iyi temiz yapan bi yere denk gelirse bakarız
tanıştırsana. bi elini öpeyim bi kokorecini yiyelimDedemmmmm🙈🙈🙈 adam nasıl bir yıkama tekniği uyguluyor görsen, kaç aşamadan geçiyor. Biraz midesine düşkündür dedem.
Boruyu niye ayrı yazdın 🤣🤣🤣iyi etmişsin. bayramdan sonra öttüreceklermiş öyle diyorlar.
boruyu.
öttürecekler kelimesinden sonra araya bi es verip ayrı yazmak daha makul kanka.Boruyu niye ayrı yazdın 🤣🤣🤣
Sende al knk 3 bin 5 bin 🤣
Valla beynim yandı artık umursamıyorumöttürecekler kelimesinden sonra araya bi es verip ayrı yazmak daha makul kanka.
boruyu
90 ₺ bana göre bedavaValla beynim yandı artık umursamıyorum
Pahalı ucuz kavramım bozuldu 🤣🤣🤣🤣 mesela 90 tl krep tavası aldım ucuz mu oeta boy böyle ince olanlardan ?
Yaptığında komple forumla kapısına gidelim🙈 ayrı gayrı olmaz, anca beraber 🤭tanıştırsana. bi elini öpeyim bi kokorecini yiyelim
Ooo iyi almışım o zaman 🤣🤣🤣🤣90 ₺ bana göre bedava![]()
Ben de çok severim, şöyle bol soslu oyhh canım istedi .)))Bennnnnn çok severim @velevki 😍😍
Yaptığında komple forumla kapısına gidelim🙈 ayrı gayrı olmaz, anca beraber 🤭
@SleepleSsS de halam da tanıştıracağım, her uzvunu ayrı şehirde bulmayı göze aliyorsa oda gelsin🤭😛
Kafam karıştı kime cevap verdim naptım bizim evin cehennem modu açıldı90 ₺ bana göre bedava![]()
anlamadım ne cehennemi ?Kafam karıştı kime cevap verdim naptım bizim evin cehennem modu açıldı
Ay burnuma geldi kokusu🙈 bayram bitsin mutfağa @velevki 🤭🤭Ben de çok severim, şöyle bol soslu oyhh canım istedi .)))
Kesin .)Yaptım beğenmedim kesin gene tarifim kötüdür
Bulgurlu köfte yaptım onu beğendim ama ismini unuttum uzun uzun böyle kıymalı
Sıcak sıcak güneş 3 odaya döndü perdede kapatsam fayda etmiyor 🤣anlamadım ne cehennemi ?
en son okey dönüyorduk konu ne ara buraya geldi ?
biz de evi serinletecek bişi bulmaya gidicez. inş. arkadaş lavaboda sıcaktan bayılmamıştır. 20 dk'dır bekliomSıcak sıcak güneş 3 odaya döndü perdede kapatsam fayda etmiyor 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.