evet, gelişin yine muhteşem olduBekle geliyorum
evet, gelişin yine muhteşem olduBekle geliyorum
Eşim falanda yesin annemler beğenirse herkes alırım makine yapar buzluğa atarım. Çok pratik çıkar kızart mis gibiElle açmak zordur valla iyi başardın. Makine ile çok pratik ve ince oluyor.
Biraz beklet yoksa içi buzlu kalır.Buzluktan çıkarınca dışarıda bekletiyor muyuz? Direk kızarırsa içi soğuk kalabilir dimi @velevki
Yemeksepeti sag olsun.dddEşim falanda yesin annemler beğenirse herkes alırım makine yapar buzluğa atarım. Çok pratik çıkar kızart mis gibi
Valla ben sıramı savdım @Süreyya ya 🤣🤣🤣
İçli köfteyi mutlaka velevkinin tarifi ile yapmalısın.
Ben sürekli buzlukta bulunduruyorum. Ani misafir gelince kurtarıcı oluyor :)Eşim falanda yesin annemler beğenirse herkes alırım makine yapar buzluğa atarım. Çok pratik çıkar kızart mis gibi
Valla ben sıramı savdım @Süreyya ya 🤣🤣🤣
İçli köfteyi mutlaka velevkinin tarifi ile yapmalısın.
Kokoreç sever miydin bari🤭🤭evet, gelişin yine muhteşem oldu
kokoreçten nefret ederim 😂Kokoreç sever miydin bari🤭🤭
Şarkıda şarkıymış, teşekkür ederim 😂
Yaptım beğenmedim kesin gene tarifim kötüdür@nunu, fellah köftesi de yap derim .)))))
Hiç yemedim yemekte istemiyorum.kokoreçten nefret ederim 😂
kokusundan da kendisinden de 😂
sen sever misin
simit yerim yoluma bakarım kankaHiç yemedim yemekte istemiyorum.
Gözümün önüne geliyor 🙅
Niye yaw ne istersen ye 🤣simit yerim yoluma bakarım kanka![]()
tabii. hem daha ucuz kasdjaNiye yaw ne istersen ye 🤣
Simit daha iyi mi demek istiyon
Ağzının tadını bilmiyorsun🤭🤭🤭kokoreçten nefret ederim 😂
kokusundan da kendisinden de 😂
sen sever misin
bayılırım. bende bi tabak alabilir miyim@nunu, fellah köftesi de yap derim .)))))
yapan vardı da biz mi iyisine denk gelmedik nedir yaniAğzının tadını bilmiyorsun🤭🤭🤭
Kdldkfpgtabii. hem daha ucuz kasdja
iyi etmişsin. bayramdan sonra öttüreceklermiş öyle diyorlar.Kdldkfpg
O değil ucuz bişe kalmadı knk 🤦
Stok alışverişimi tamamladım ama 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.