İncine İncine Büyücen İyi Tarafından Bak 1 Yaş Daha Kazandırdım Sana
Kocaman
Nasıl teşekkür etsem bilemiyorumİncine İncine Büyücen İyi Tarafından Bak 1 Yaş Daha Kazandırdım Sana
Çay OlurNasıl teşekkür etsem bilemiyorum
![]()
Çay Olur
İnşallahafiyet olsun
@velevki Bilir Anons Başı Ücret Alıyorum
Kocaman
@HolySpectre nin ödemeleri çok dolgun@velevki Bilir Anons Başı Ücret Alıyorum
Saat Oldu 10 Zaten Bu Gece Son (:Biri holy e seslendin ben artık utanıyorum .)
@Chen
Sesleniyorum ama @HolySpectre ölüm moodunda yine fmdmBiri holy e seslendin ben artık utanıyorum .)
@Chen
Sesleniyorum ama @HolySpectre ölüm moodunda yine fmdm
Bakcaz Sen Pek Güven Vermedin Şuan@HolySpectre nin ödemeleri çok dolgun
Banlayım mı @HolySpectre yiForuma almayalim kendisini bir daha ))
Yavru Ben Kaçarım Zaten Birazdan Zahmet EtmeForuma almayalim kendisini bir daha ))
Gece ayılır ya yakasına yapişip aliriz şifreyiYavru Ben Kaçarım Zaten Birazdan Zahmet Etme
Sabah Bide Yerime İşe Gittin Mi Ben TamamımGece ayılır ya yakasına yapişip aliriz şifreyi
Gitme boş verSabah Bide Yerime İşe Gittin Mi Ben Tamamım
İban AtıyorumGitme boş ver
Yarın a alırsın mademYavru Ben Kaçarım Zaten Birazdan Zahmet Etme
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.