gözünüz aydın@alcatraz hadi iyiyiz kupa aldik![]()
gözünüz aydın@alcatraz hadi iyiyiz kupa aldik![]()
gözünüz aydınkaç kaç bitti ?
ben eski fenerliyim yaaa ben bırakalı cook oldu. en son alex vardı düşün2 - 0 galiba jfjdjd hemde emre belözoglunun takimina karşı, nan ben seni Fenerli sanıyom fjdjd
ben eski fenerliyim yaaa ben bırakalı cook oldu. en son alex vardı düşün![]()
allah razı olsun efenim yaa aksdmaskPardon efenim, siz devam edin uyandırmak istemedim djsjhedjds
iyi geceler böceğim bu gece çok geç :d
Ben hallettim o işi ya djdniyi geceler böceğim bu gece çok geç :d
ben kaçtım
@nunu ile biz de katılmak istiyoruz okey serüvenine 👀Ben hallettim o işi ya djdn
Bence harika olur 💕@nunu ile biz de katılmak istiyoruz okey serüvenine 👀
Uyumuşum ben yazdığında.:))))
Tamam çiçeğim :**Uyumuşum ben yazdığında.:))))
Bu akşam yapalım, geç olmasın ama.
Günaydın canım, benim de misafirim vardı. Bu akşam oynayalım. :*
Çok ponçik değil mi@dinamickaygısız
Bende sıkıntı yoktu valla@nunu benim instagrama bir haller olmuş yine ya 🚬 kapanıyor bildirim gelmiyor basıyorum açilmiyor sende durum ne jfjf
Benden kaynaklı demek ki ya :/Bende sıkıntı yoktu valla
Geçmiş olsun 🥲Benden kaynaklı demek ki ya :/
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.