Kafasını boşaltıp çıkıyor izlenimi veriyor bana .)Dinamik i çözmeye çalişiyorum jfjd
Kafasını boşaltıp çıkıyor izlenimi veriyor bana .)Dinamik i çözmeye çalişiyorum jfjd
kız nazar deydirme@nunu @dinamickaygısız cevap vermiş sana şu an gözlerim yaşardı okurken ngkdj
iyidir nolsun takılıyozgöynü güzel dostlar nasılsınız
kimler var ve ne konuşuyorsunuziyidir nolsun takılıyoz
dc gel ?
özelden attım dc şeysiniara verdik. xasthur var nunu var ben varım şimdilik.
oyun konuşuyorduk. xast. yemege gitti nunu kahve almaya gitti bende müzikle takılıom
Hoş geldin sevgili Biggie iyiyiz sen nasılsın?göynü güzel dostlar nasılsınız
ben de iyiym canım, teşekkür ederim.Hoş geldin sevgili Biggie iyiyiz sen nasılsın?
(bizi ne zaman kültürlendireceksin?)
Çamaşır asıyordum yahu idare ediyoz sen nasılsıngöynü güzel dostlar nasılsınız
Ay hadi inşallah 4 gözle bekliyorumben de iyiym canım, teşekkür ederim.
kültürlenin ibnelerin yeni bölümü için yakında çalışmalara başlıyorum
şimdi söylersem ve yapamazsam etik olmaz, o yüzden ses etmiym :dAy hadi inşallah 4 gözle bekliyorum
Sıradaki konu ne peki takipçileriniz ve hayranlarınız için ufak ipucu veremez misiniz hocam
Ben de görünce şaşırdım ve mutlu oldum.) Nasılsınız efenim?Kimleri görüyorum ben (: hoş buldum @velevki hanım (:
iyiyim, çok teşekkür ederim. sakinliğin daim olsunSakin hissediyorum sen nasılsın @Biggie
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.