Hızlı tren favori aynen , hem hızlı hem konforlu .)Bende bir an şaşırdım
Ben istanbula giderken bile pert oluyom.
Tren yolculuğunu çok seviyorum harika kitap okunuyor.
Uçakta geriyor beni bu gezme işi benlik değil ya 🤣🤣🤣
Hızlı tren favori aynen , hem hızlı hem konforlu .)Bende bir an şaşırdım
Ben seviyorum gezmeyi ama dediğin gibi tren ,uçak ve özel araç ile sorun etmem hiç.:) Otobüs geriyor beni..suriyelilerden sonra nefret bile ettim :/Bende bir an şaşırdım
Bizim burda çok yok Suriyeli sayılı valla savaş bitti neden hala buradalar hiç anlamıyorum.Ben seviyorum gezmeyi ama dediğin gibi tren ,uçak ve özel araç ile sorun etmem hiç.:) Otobüs geriyor beni..suriyelilerden sonra nefret bile ettim :/
Sizin orası neresi acaba merak ettim .)Bizim burda çok yok Suriyeli sayılı valla savaş bitti neden hala buradalar hiç anlamıyorum.
Bi ilaca 150 tl verdiğim oluyor herşeyleri ücretsiz... Depremzedelere ilaç ücretsiz mi mesela ? Gene sinirlencel gibi ben gideyim uyuyayım 🌃
Sinirlenme , bunlarla yaşamayı öğreneceğiz. İlaç bedava değil bize maalesef. Suriyelimiyiz biz .)Bizim burda çok yok Suriyeli sayılı valla savaş bitti neden hala buradalar hiç anlamıyorum.
Bi ilaca 150 tl verdiğim oluyor herşeyleri ücretsiz... Depremzedelere ilaç ücretsiz mi mesela ? Gene sinirlencel gibi ben gideyim uyuyayım 🌃
TekirdağSizin orası neresi acaba merak ettim .)
Bir yerden geri kalsınlar!Keşfetmediler demek ki daha .)
Ben uyumayı deneyeyim.Bir yerden geri kalsınlar!
Teşekkür ederim canım. Güzel uykular diliyorum. ÖpüyorumBen uyumayı deneyeyim.
Sağ sağlim varmanı diliyorum öpüyorum 🥰
Uyuyabilir inşallah. Ses etmeyelim .)
Uyudum bi anime açtım ilk bölümde sızmışımUyuyabilir inşallah. Ses etmeyelim .)
Ardından ben de uyudum .) Yol çabucak bitiverdi.Uyudum bi anime açtım ilk bölümde sızmışım![]()
İyi bari sevindim uyuyunca anlamadan geçmiştir. 🌸Ardından ben de uyudum .) Yol çabucak bitiverdi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.