Bu ses gerçekten sana mı ait? Erkekler bile aşık olur bu sese 😂
Hıhım onun sesi...Bu ses gerçekten sana mı ait? Erkekler bile aşık olur bu sese 😂
🚬Hıhım onun sesi...
Evet. Est. teşekkürler (:Bu ses gerçekten sana mı ait? Erkekler bile aşık olur bu sese 😂
Johns döktürmüş yine.: ))
Bir de Allah vergisi diyorlar ya şu seslere, KISKANIYORUM! : ))))
Bak ya ne atmışım iftira hep bunlar .dBir de video atarken gör @Johns ı hayran olamamak elde değil
Komiksiz videoEvet. Est. teşekkürler (:
Bir şey yok canım seste kıskanma seninde güzel ayrıca (:
Bak ya ne atmışım iftira hep bunlar .d
Gelsene sosyal bilmem neye .dKomiksiz video
Gelsene sosyal bilmem neye .d
Mükemmel bir diksiyon ve ses tonu.
Ses tonunuz çok iyi azizim tebrik ederim.Şayet ham hali böyleyse,güzel ekipman ve filtre ile kim bilir nasıl bir güzellikle karşılaşırız.Hani belki seslendirmeyi düşünürseniz ben bir şiirimi bırakayım aşağıya. :)
Ellerim kırık,tenim lekeli
Tapınak duaları fışkırıyor
Kehkeşân mirası yüzümden
Ve alnımda uykunun ter izi
Ne zaman aynaya baksam
Eski bir lacivert masaldan
Göçüyorum,kavimler misali
Oysa benimdi ahu geceler
Yorgun melekten çalınmış
Bir ay taşırdım göğsümde
Ve emzirirdim denizleri
Ben doğardım her mevsim
Eflatun gözlerine şafağın
Yani hürdüm,bir kuş gibi
Güneşin içindeydim ben
Ateş yanığıydı gözlerim
Bakışıma çarpan herkes
Yosun yitiği mermerlere
Gölgeli bir imza bırakırdı
Ve topuğu değen insanlar
Adımı taşırdı miras gibi
Ama bir gassaldı yeryüzü
Herkesi yıkardı avcunda
Ve herşey boğulmaktaydı
Zaman,mekan ve insan
Bense firari kulaçlarla
Kaçmak istedim tufandan
Ama apansız yakalandım
Ve kalbimden ısırdı su
Hangimiz :dUyuzlaşma .d
Hangimiz :d
Getiririm geri üzülmeKaç tane senden var .d ayrıca sesim çok geride kaldı neyse : s
@Çetin zaten zorlayarak @Xasthur a dalgasına söyledim. Benim sesten şarkı çıkmaz😅
Bence sen benden iyisin😘@Lotus benden iyi söylediği kesin
Arada kulaklarını tırmalarım. Şarkı söylemek cesaret işi değil bence.zaten önemli olan içinden geldiği gibi söylemek ya hiç birimiz ses sanatçısı değiliz. Medeni cesaretten ötürü kutluyorum .d
estfrllh her zaman bekleriz , şarkı söylemek cesaret işi değil ancak medeni cesareti toplayıp insanlara sunmak birazcık cesaret isteyen bir hamle onu demeye çalıştım .dArada kulaklarını tırmalarım. Şarkı söylemek cesaret işi değil bence.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.