Yeni bir inek buldum. İnekler de kendi arasında fark farkliymiş ben yeni öğrendim.afiyet olsun, ben de az önce mayaladım dolaba koydum :)
tabi öyledir de sütün ineğini nasıl seçiyorsun kiYeni bir inek buldum. İnekler de kendi arasında fark farkliymiş ben yeni öğrendim.
Ya ineğin türünü söylediler ama unuttum. Bu arada dalga gecmiyorum.tabi öyledir de sütün ineğini nasıl seçiyorsun ki
yok yok dalga değildir de aldığın sütün hangi tür inekten olduğunu bilebiliyorsan ne mutluYa ineğin türünü söylediler ama unuttum. Bu arada dalga gecmiyorum.
O gidiyorum inek sahibinden alıyorum 😂yok yok dalga değildir de aldığın sütün hangi tür inekten olduğunu bilebiliyorsan ne mutlu![]()
haaa o zaman olur iyiymişO gidiyorum inek sahibinden alıyorum 😂
Aslında bulabilirsin üşenmesen:)haaa o zaman olur iyiymişben şarküteriden aldığım
kendi kendime yaptığım için pek özenmiyorum yoksa okuldaki arkadaşlardan da hayvancılıkla uğraşanlar varAslında bulabilirsin üşenmesen:)
Onu tahmin ettiğim için dedim.kendi kendime yaptığım için pek özenmiyorum yoksa okuldaki arkadaşlardan da hayvancılıkla uğraşanlar var
Afiyet olsun canım, bir kase bebim için ye. :)
Jarse ineği mi ?)) Evet ineklerin sütü farklı oluyor çoğunlukla .Ya ineğin türünü söylediler ama unuttum. Bu arada dalga gecmiyorum.
Çok saçma şekilde yoğurda mutluyum:)Afiyet olsun canım, bir kade bebim için ye. :)
Ankara'dayim geziyorum, pek giremiyorum buraya. Nasılsın?
Ben de böyle şeylere mutlu olanlardanım, mutlu yüzünden öperim :* :)Çok saçma şekilde yoğurda mutluyum:)
Sen nasılsın?
İyi gezmeler diliyorum sana. Tadını çıkart.
Bak @AsteriX anlıyor:)Jarse ineği mi ?)) Evet ineklerin sütü farklı oluyor çoğunlukla .
Simental diye bi tür var odur 😁Bak @AsteriX anlıyor:)
Semental mi ne öyle birşeydi galiba
Ben bilmem ineği gördüm aldım işte 😅Simental diye bi tür var odur 😁
Main coon orman kedisi başka ne ile kırma ise işte orman kedileri biraz sevimsiz olabiliyor ya sıkıştırılmaya gelmiyor. Avlanmayı falan çok seviyorlar.Benim eski kedimde benzerdi de işte ben fazla sevgi dolu olduğum için baktığım tüm hayvanlarla farklı bir bağ yakalayabiliyorum. 🥰Sigara külü mü uçurdun kediye yaaaa bunu böyle bağrına basıcaksın sıkacaksın sıkacaksınnnnnnnn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.