günün anlam ve önemi ithafen ha... şakacı şey seni kasjdkasdask
teşekkür ederim. severim bende bu parçayı.
bi dahakine daha hareketli bişi atıcam sana kasjdksajd
çiftlik bank kurulurken dikkat edilmesi gerekenler enter ksajdasdnasıl çiftlik kurabilirim enterrr![]()
nasıl insanları dolandırabilirim enter hgghjklçiftlik bank kurulurken dikkat edilmesi gerekenler enter ksajdasd
Şaka değildi yahu olduğum haldi:)günün anlam ve önemi ithafen ha... şakacı şey seni kasjdkasdask
teşekkür ederim. severim bende bu parçayı.
bi dahakine daha hareketli bişi atıcam sana kasjdksajd
o halde hep böyle kalman dileğiyle (:Şaka değildi yahu olduğum haldi:)
çünkü bi keresinde açmıştım ve dik dik bana bakıyordu. dedim bi daha nahh öpücük sana jasdkj@alcatraz Öpüsme esnasinda gözlerin kapali ise, karşının gözlerinin acik olduğunu nasil anlarsin ? Jdhdhd
çünkü bi keresinde açmıştım ve dik dik bana bakıyordu. dedim bi daha nahh öpücük sana jasdkj
çünkü cok tuhaf hissettirdi ve modum aşırı düşmüştü
libido killer tam ya aksdjasd
sence ?
yaağğnii ne güzel yükselmişiz yanaşmışız böyle ağır ağır ilerliyoruz. bok mu var açıyon gözünü. kendini anın güzelliğine zevkine bıraksana demi...Iyi bari dik dik sana bakıyormuş, bende bi kontrol amaçlı açmıştım jsjdjd benimki etrafa bakiyordu 🚬 evet tam bir libido killer 🔪
yaağğnii ne güzel yükselmişiz yanaşmışız böyle ağır ağır ilerliyoruz. bok mu var açıyon gözünü. kendini anın güzelliğine zevkine bıraksana demi...
bizde gerçeklere gözümüzü açcaz kuzum... romantiklikle mutlu olamıyoruz bari realist olalımAhhh nolacak bizim bu romantik hallerimiz djsjjss
bizde gerçeklere gözümüzü açcaz kuzum... romantiklikle mutlu olamıyoruz bari realist olalım
nerden bildiğini sorayım mı ? aksdjasdaSen bi balik burcu hatunu bul, o gözlerini açmaz 😘
Hatun arayış kriterini balık burcu olması değişkeni eklendi. Aklına gelirse önerilere açığım jfjdjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.