Dövüşsek olmaz mı ?:$YAVVV KARDEŞİM GELİN ŞU DCYE AZ SÖVÜŞELİM
Dövüşsek olmaz mı ?:$YAVVV KARDEŞİM GELİN ŞU DCYE AZ SÖVÜŞELİM
İlk yazdığında salata sövüşü ne yapacak bu diye düşündüm @velevkiDövüşsek olmaz mı ?:$
Biri bana orası çok karanlık girme korkarsin dedi.menü güzel isteyen gelsin![]()
basının uydurması o, aldırma onlara sen. bana güvenBiri bana orası çok karanlık girme korkarsin dedi.
@ivan divandelen a güvenmiyorum. Onu ne yapcaz?basının uydurması o, aldırma onlara sen. bana güven
istersen banlarız onu. cok konuşuyo zaten@ivan divandelen a güvenmiyorum. Onu ne yapcaz?
Onu banladın diyelim patlıcanları ne yapcaz?istersen banlarız onu. cok konuşuyo zaten
közleriz. senin gönlün olacaksa...Onu banladın diyelim patlıcanları ne yapcaz?
Belkim böyle zevk alıyorum. Bir de bu açıdan bakalım..@CipraLex bizi neden terk edip ansizin bir sabah çıkıp gelip sonraaa yine terk ediyorsunnn
konuyu p*ç etmeyelim burdan devam edelim kajsdkasjdAdım geçiyor ama? Dava ederim seni dndjdjd
Bence anlaşmalı halledelim bu işi.
Sen fena tehlikelisin jdjdjdjdjdjdkonuyu p*ç etmeyelim burdan devam edelim kajsdkasjd
adın geçmiyor. okunuşun geçiyor. bu ince trick'i görmezsen çok davalık olursun kajsdsjha
ama konuşup ikna edebilirsin beni.
ha konuşarak ikna edemem dersen ikna edebileceğin bir yol daha var tabii ki![]()
asıl fırsatın olsa sen benden daha tehlikelisin.Sen fena tehlikelisin jdjdjdjdjdjd
Konuşarak ikna edebileceğimi düşünmekteyim fakat diğer yolu da sormazsam kafam takılır şimdi? .d
Ayrıca sayın modum çok dusuncelisiniz, alıntıyı buraya yapıştırıp cevaplamaktan bahsediyorum tabi .d
Parayı seçeneklerin içerisine koymadım, diğer yolun daha değişik bir şey olabileceğini düşündüm bir an nedense.asıl fırsatın olsa sen benden daha tehlikelisin.
diğer yol tabii ki para. konuşmaya bile gerek yok. ufak bi miktar karşılığında cümlelerin telifini alabilirsiniz.
hatta ayda 1 size özel bişiler de yazarım onları da alırsınız yeteri kadar parayla...
geçim sıkıntısı işte...
tşk ederim efenim sizlerin iyiliği için tüm alıntılar ve cevaplar
o aklına gelen seçenek kısa vadede mutluluga ulaştırır. ama para konusu uzun vadede mutlu eder ıasjdkasjdasParayı seçeneklerin içerisine koymadım, diğer yolun daha değişik bir şey olabileceğini düşündüm bir an nedense.
Ama ben kiminle konuştuğumu unutmuşum, Mr. Money xhdhhdds
Bu şey gibi mi ya? Alcatraz premium, her ay bir sabit ücret karşılığında ufak bir hizmet djdjdjhsdh
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.