Valla ben ondan önce geldim. Ben takip etmiyorum.Adamı mı takip ediyorsun ya
Valla ben ondan önce geldim. Ben takip etmiyorum.Adamı mı takip ediyorsun ya
İsteyemem ben utanırım.Chen için diye bir imzalı öpücüklü foto alsanaŞehabettin beyden
Küçük kız Deİsteyemem ben utanırım.
Adam ailesiyle odaya çıktı benle beraber. Kahvaltıda denk gelir belki.@-a- Şehabettin`in yanına usulca yaklaş ve iste o öpücüklü fotoğrafı hadi yapabilirsin
Hep birlikte ne yapıyorsunuzAdam ailesiyle odaya çıktı benle beraber. Kahvaltıda denk gelir belki.
Yapamam ben öyle şeyler![]()
Kimle birlekteHep birlikte ne yapıyorsunuz
Adam ailesiyle odaya çıktı benle beraber. Kahvaltıda denk gelir belki.
Kimle birlekte
Adam ailesiyle odaya çıktı benle beraber. Kahvaltıda denk gelir belki.
Sadece öyle mi yazıyorAdam “ailesi ile” yazıyor işte :) @Chen
😂😂 Valla şimdi fark ettim. Eksik yazmışım ya. Asasörde beraber çıktık.Sadece öyle mi yazıyor
Skor tahtasını düzeltelim hemen :d😂😂 Valla şimdi fark ettim. Eksik yazmışım ya. Asasörde beraber çıktık.
Benim kafa gitmiş demekki, şimdi tekrar okuyunca fark ettim.
Çok özür dilerim. Hata bende. Günah bende.
Düzelteyim benSkor tahtasını düzeltelim hemen :d
yok kankaIs guc var mi kanks
@ivan divandelen sen hayırdır?
Bizi patlıcanına maruz bırakmıyorsun artık
İçimde bir eksiklik oluştu seni görmeyincenerede eksik kalmışım?
İçimde bir eksiklik oluştu seni görmeyince
Niye bağırıyorsun?YAVVV KARDEŞİM GELİN ŞU DCYE AZ SÖVÜŞELİM
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.