Kim ne yapmış neyi ifşaliyoruz ?))Çok kez ifşaladik aslinda burda djshjs
Kim ne yapmış neyi ifşaliyoruz ?))Çok kez ifşaladik aslinda burda djshjs
Hiç kız yok
Yüzük parmaği ve serçe parmağindaki takma tırnaği yok @Klaus nasıl beğensin bunu ama
Sahabettin Mert Fırat mi adı
Sahabettin in kepek problemi var siyah giymesinNe göz var beee @Chen
Fotoğraf koymaya korkuyorum 😜
Öyleymiş ilk isminden utanıyor demekki kullanmıyor hiç. Biz iş için geliyoruz millet karısıyla çocuğuyla tatile :|Sahabettin Mert Fırat mi adı
Maalesef yol boyu benim de gözüme çok takıldı. Head&Sholders önermek lazım.Sahabettin in kepek problemi var siyah giymesin
Dedesinin adıdır belki ismin önemi yok :dÖyleymiş ilk isminden utanıyor demekki kullanmıyor hiç. Biz iş için geliyoruz millet karısıyla çocuğuyla tatile :|
Arada çırp bari yol arkadaşinin omuzlarınıMaalesef yol boyu benim de gözüme çok takıldı. Head&Sholders önermek lazım.
Olabilir dedesininDedesinin adıdır belki ismin önemi yok :d
Karısı var yanında bize düşmez :)Arada çırp bari yol arkadaşinin omuzlarını
Napalim tirmalioz. D baska forumlarda siyaset mi? Sen siyaset sevionmu kibaşka forumlarda siyaset tartışıyorum
sen nabion gadasını aldığım![]()
Karısı da artık kepeklerini önemsememiş demek 🚬Karısı var yanında bize düşmez :)
Çocukla ilgileniyor kadın, çok ilgileniyor takdir ettim kendisini.Karısı da artık kepeklerini önemsememiş demek 🚬
Maaşallah maaşallahÇocukla ilgileniyor kadın, çok ilgileniyor takdir ettim kendisini.
Napalim tirmalioz. D baska forumlarda siyaset mi? Sen siyaset sevionmu ki![]()
. D ya ben bi reklam izledim orada oynayan kiz sana cok benziyordu da reklamin icerigini hatirlamiyorumseviyormuşum, araştırmanı öneririm
. D ya ben bi reklam izledim orada oynayan kiz sana cok benziyordu da reklamin icerigini hatirlamiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.