Ben de cevap vermediğini hiç fark etmiyordum @nunu yazınca ayıktım :d kaç defa geçmiş olsun yazmiş dinamik oralı değil kim bilir nereli fmdmBunu tarihe gecirmeliyim, ikinci kez nickimi yazmış 🤩🤩🤩
Ben de cevap vermediğini hiç fark etmiyordum @nunu yazınca ayıktım :d kaç defa geçmiş olsun yazmiş dinamik oralı değil kim bilir nereli fmdmBunu tarihe gecirmeliyim, ikinci kez nickimi yazmış 🤩🤩🤩
artiz 🤟🤟tatlı durayy zaten de alişmaktan bahsedeyrum uşağum.
gözümiz alışmış daaa
sjbskzbKzbnsbz manyakk
😁Hadi aç bir başlık beyin jimnastiği yapalım
Biz de gelekinzivaya çekildim ksjdkd salak salak geziniyom
Sol tarafta yarı saydam olan şeyler nedir bana soyulmuş insan derisini anımsattı denizden çıkınca :))))))![]()
Sezarın hakkı mezara
ayyy gelsenee🌸🌸🌸Biz de gelek
Peynir onlar peynir.Sol tarafta yarı saydam olan şeyler nedir bana soyulmuş insan derisini anımsattı denizden çıkınca :))))))
Dedem de bıçakla ayak topuklarını böyle soyuyordu
Ayaklarıyla doğramamışlardır marulları inşallah.@-a- önceki müşteriden kalan bayat ekmeği gevretip marulları elleriyle mi parçalamışlar biz fakir ne bilelim öğrenmek için sordum
Son resimdeki kadının memelerine de ne olmuş öyleOlmadı ofisimizde şöyle tablolarımız
![]()
![]()
![]()
![]()
Memelerine bakmadım hiç dur bakayım bakalım neyi var kadının.Son resimdeki kadının memelerine de ne olmuş öyle
Ayakta kuşlarla duran abla galiba biraz fazla asılttırmış olabilir mi?Son resimdeki kadının memelerine de ne olmuş öyle
Reis değişelim ben içmiyorum zaten. Suyla takas edelim mi?
Reis değişelim ben içmiyorum zaten. Suyla takas edelim mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.