@Lafebesi kendini de unuttuğun oluyor mu? Bir köşe başında yada bir kahveci dükkanında?🤭
Bu nasıl bir heyecansızlık nasıl bir yılmışlık seviyesi la
@Lafebesi kendini de unuttuğun oluyor mu? Bir köşe başında yada bir kahveci dükkanında?🤭
Bu nasıl bir heyecansızlık nasıl bir yılmışlık seviyesi la
Ben kara biber harici hiç kullanmadım.Evet hani tane karabiber, beyaz biber vs oluyor ya
İşte onun karişik olan biberi duvar kağidi gibi oldu fndn
Valla kargo gelince uçarak gidiyorum kapıya ay nasıl çıkcak rengi nasıl üstüme olcak mı hele kıyafetse@Lafebesi kendini de unuttuğun oluyor mu? Bir köşe başında yada bir kahveci dükkanında?🤭
hangimiz bir kuytu köşeee başınnndaaaa bir vefasızzz içinnn yol gözlemeeedik , yol gözlerken öylece kaldiğim da olmuştur illa ki xbbx@Lafebesi kendini de unuttuğun oluyor mu? Bir köşe başında yada bir kahveci dükkanında?🤭
Kargom gecikince arayıp nerde niye getirmediniz diye adamların basının etini yiyorum ben o sırada lşdmkfghangimiz bir kuytu köşeee başınnndaaaa bir vefasızzz içinnn yol gözlemeeedik , yol gözlerken öylece kaldiğim da olmuştur illa ki xbbx
@nunu bunun heyecansizligi belli bak birini beklerken heyecan orda kaldığı için kargo paketlerine yetmiyor heyecanihangimiz bir kuytu köşeee başınnndaaaa bir vefasızzz içinnn yol gözlemeeedik , yol gözlerken öylece kaldiğim da olmuştur illa ki xbbx
Gidiym eşimin sigara kutusuna bakıym ben bir tane içecem buna.@nunu bunun heyecansizligi belli bak birini beklerken heyecan orda kaldığı için kargo paketlerine yetmiyor heyecani
bu hayatın heyecanı meyacanı yok kanka ama gs storedan geliyorsa affetme aynı saniye kargocunun elinden alır almaz yırtarım poşeti fjdnfnbd dbdbdValla kargo gelince uçarak gidiyorum kapıya ay nasıl çıkcak rengi nasıl üstüme olcak mı hele kıyafetse
Kutuyu çocuk gibi açıyom oturup deniyorum hemen eşime falan foto çekip atıyorum.
Köşede unutmak nasıl bir şey yasaçımı başımı yolcam şimdi
@Lafebesi
Valla ben heyecanlı bişeyim yabu hayatın heyecanı meyacanı yok kanka ama gs storedan geliyorsa affetme aynı saniye kargocunun elinden alır almaz yırtarım poşeti fjdnfnbd dbdbd
en son beşiktaş maçindan sonra başakşehir maçina kadar fena düşmüştüm bende ama geçtiValla ben heyecanlı bişeyim ya
Hemen yükselirimhemende modum düşebilir..
Ben takım tutmuyorum eski gsliyimen son beşiktaş maçindan sonra başakşehir maçina kadar fena düşmüştüm bende ama geçti
"85 milyon bilir mayıslar bizimdir" xbsbfh xhfbd
dumanı üstümde 🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬Ben takım tutmuyorum eski gsliyim
Eşim fenerli onun morali bozuluyor fener yenilince bu yüzden bende fenerli gibi birşeyim artık.
gideyim şu sigarayı içeyim sende buna iç bari..
Ben takım tutmuyorum eski gsliyim
Eşim fenerli onun morali bozuluyor fener yenilince bu yüzden bende fenerli gibi birşeyim artık.
gideyim şu sigarayı içeyim sende buna iç bari..
Sorma yaEnişteye selamlar, yüzümüz gülmüyor 🚬
Aaa memleketim.
Kardeşini tekmeleyen?ivani bulun...
Altın mı o
Çok inceDün boşuna para bizdeeeeeğ çalmadık...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.