koyun can derdinde kasap et derdindeYakışıklıysa buraya getir de gönlümüzü de eğlendirsin
kadın kendisi. ofiste 15 kişi var 9'u kadın
koyun can derdinde kasap et derdindeYakışıklıysa buraya getir de gönlümüzü de eğlendirsin
Kadın da olurkoyun can derdinde kasap et derdinde
kadın kendisi. ofiste 15 kişi var 9'u kadın
ne dert biter ne de tasa, siktir edebilmek lazım bazen.
şuan can sıkıntım geçti.Kadın da olur
Malum şahıs konuşma yapacak diye sokaktan geçerken 3 kez arandım 🤦♀️![]()
KxhsksjdkejÇok araniyorsun sende dhjshssjs
iş arkadaşım da çalışıyor palyaço muyum ben der böyle dersem
en iyisi ben youtube'da sıkılayım alkdjsa
sen büyüksün affedersin beni yaptıgım hatalara rağmen. hem sen gibi arkadaşı nerede bullcam ben 🚬hayir hem alinti yapmamissin hem beni etiketlemememissin, alinsam yeridir ama dostumsun alinmicam![]()
Chen bazen beni bi ürkütüyon he lndfg jakuziden sonra 🚬Yakışıklıysa buraya getir de gönlümüzü de eğlendirsin
sağa sola kaldırıp unnuttuğum bile çok oluyor xbzbbxBen hemen açarım olum meraklıyım ne demek açmadım 😒
sağa sola kaldırıp unnuttuğum bile çok oluyor xbzbbx
sevgili çen nedir bunlar mantar filan mı
Biber :)sevgili çen nedir bunlar mantar filan mı
vay anasını. teşekkür ederim bilgilendiriğin içünBiber :)
ŞEKER draje falan sandım ben o nası biber :OBiber :)
Tane biberŞEKER draje falan sandım ben o nası biber :O
Ben hala şeker konusunda iknayim jejdjsjŞEKER draje falan sandım ben o nası biber :O
Bende🤭ŞEKER draje falan sandım ben o nası biber :O
Çok yakından çekilmiş o zaman ondan boyutunu anlayamadıkTane biber
Evet hani tane karabiber, beyaz biber vs oluyor yaÇok yakından çekilmiş o zaman ondan boyutunu anlayamadık![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.