Kırbaçlar havada uçuştu, kan, vahşet hepsi vardı. Ben sağlamım
Kırbaçlar havada uçuştu, kan, vahşet hepsi vardı. Ben sağlamım
Noldu bende anlamadımKırbaçlar havada uçuştu, kan, vahşet hepsi vardı. Ben sağlamım![]()
Noldu bende anlamadım
Kedi mi dövdü sizi naptı
Serçe tepkisini yukarıda ki gibi dile getirmiş de ondan bahsediyorduk
Kdjjdjdjjf ne hanimi yav. D
Ya bi an kediyle uyurken falan elin melin çarptı annesi seni dövdü sandım 🤣🤣🤣Serçe tepkisini yukarıda ki gibi dile getirmiş de ondan bahsediyorduk
Kedi ama fotoya bakacak olursak kara kedi şaiskld
Annesi yavrulari kafama atiyor hic kizacagini sanmiyorum 😁Ya bi an kediyle uyurken falan elin melin çarptı annesi seni dövdü sandım 🤣🤣🤣
Güveni tam demek ki ☺️🥰Annesi yavrulari kafama atiyor hic kizacagini sanmiyorum 😁
Ben yer yaptim kutunun icindeler normalde, her gece sabaha karsi inatla benim yatagima tasiyor yavrulari, 4 müz uyuyoruz 😁Güveni tam demek ki ☺️🥰
Çok tatlılar valla haytan kaldım.
Patileri ağızları pespembe ☺️
Aleykum selam mübarek, biz iyiyiz (yalan)selamlar canoz, nasılsınız
Ben iyiyim sevgili @Biggie sen nasilsinselamlar canoz, nasılsınız
nasıl da damardan giriyorsun bilsen <3
nasıl da damardan giriyorsun bilsen <3
iş bitse kendime gelirim aslında da![]()
Dert biter mibir tık hastayım, onun dışında iyi sayılırım ama. holi iyi olmana sevindim kanka :*
sevgili çen senin nen var quzum
Yakışıklıysa buraya getir de gönlümüzü de eğlendirsiniş arkadaşım da çalışıyor palyaço muyum ben der böyle dersem
en iyisi ben youtube'da sıkılayım alkdjsa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.