Aaa Holy anlaştılar miGece yavruları başıma taşıyor 4 ümüz uyuyoruz sarılıp![]()
Ayy ennelik mi yapıyor yoksa 🤗 içim yumuşacık oldu yaa
Emzirmeye çalişiyor mu pekı
Aaa Holy anlaştılar miGece yavruları başıma taşıyor 4 ümüz uyuyoruz sarılıp![]()
Yok ya gece derken diğer kedim değil lkasjdlAaa Holy anlaştılar mi
Ayy ennelik mi yapıyor yoksa 🤗 içim yumuşacık oldu yaa
Emzirmeye çalişiyor mu pekı
Napicagimi bilmiyorum. Cok agresif, maya ile anlasamiyorlar, hamile kaldigindan beri boyleGece'yi depresyona mı sokacaksın @HolySpectre
Bebekler biraz daha büyüdüğünde belki annelik yapar onlaraNapicagimi bilmiyorum. Cok agresif, maya ile anlasamiyorlar, hamile kaldigindan beri boyle
Evet onu bekliyorum. Bakalim yurumeye basladiklarinda falan davranislari degisecek diye umut ediyorumBebekler biraz daha büyüdüğünde belki annelik yapar onlarakıskanması çok normal seni nasıl paylaşacak elinde büyüdü
Nerede gozukmuyor meselaKızıyor musunuz bilmem ama sohbetten ne resim atılmış göremiyorum objektif bakarak düzen yapsanız eminim sizinde hoşunuza gidecek 🙋♀️
Ona patronun kim olduğunu gostereyim mi illaa yaa aaaa jfjfjfjBöyle noktalı şeyler yazdiğinda korkuyorum @Serçe bizi kırbaçlayacaksin gibi 🥺 neyse ki erkek değilim @HolySpectre sen derdine yan
Ben karişmam aranızda halledin :dOna patronun kim olduğunu gostereyim mi illaa yaa aaaa jfjfjfj
Hoşbuldum @Xasthur bey, teşekkür ederim.@Adrasteia hanim hosgeldiniz, nerelerdeydiniz. D
![]()
Kardesim simdi atmis. Yavaş yavaş gözlerini açmaya başlarlar artik
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.