tamam lan söyle ne istiyon?Tüüüğğ allahın cezası bende onLineyim
tamam lan söyle ne istiyon?Tüüüğğ allahın cezası bende onLineyim
tamam lan söyle ne istiyon?
Mimar hanım olabilir jsjsjjs çok düşündüm evettamam lan söyle ne istiyon?
Rabbime senin için dua edeceğim, inşallah olur. <3tamam lan söyle ne istiyon?
Mimar hanım olabilir jsjsjjs çok düşündüm evet
Rabbime senin için dua edeceğim, inşallah olur. <3
İnsan ile rabbi, insana şahdamarından daha yakınken türbeye gitmeye ne gerek var? çok kekosun :/türbede filan et anca kabul olur gibi pslsls
İnsan ile rabbi, insana şahdamarından daha yakınken türbeye gitmeye ne gerek var? çok kekosun :/
var ama gidenlerin salaklığı en azından oradan medet umarak gidenlerin.ksksks niye var ötle tütüncü baba filan öyle yerler yokmu
var ama gidenlerin salaklığı en azından oradan medet umarak gidenlerin.
neyse kalbim çıt oldu yine
Biggie beycim selam.
9
Biggie beycim selam.
Nasilsin?
dolar vereyim? dolar manyağı sendin değil mi? diğeri değil.
Kız dolar dolar dolar diye kafayı yedi sonunda hayallerinin peşinden gidiyor helal olsun esaslı hatunmuşsun.yok ben degildim o ksksls dolar manyağı kim
Şuna bak fakir seni amerikaya gidiyom ben senin dolarınamı kaldımm püfff
Kız dolar dolar dolar diye kafayı yedi sonunda hayallerinin peşinden gidiyor helal olsun esaslı hatunmuşsun.
ya o kim canım sen karıştırıyor galiba beni skslsl
Sus yalancı bronz üye
maral telefon numaranı verirsen bana, yönetimde tanıdıklarım var senin için bir şeyler yabılabilir mi konuşurum :))
beni tek seven sensin burak :d tşkler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.