mesaj atmadım yaoldu mu o iş tamam mı kero reyiz ?![]()
ama atcam
ya iftardan sonra çok halsiz oluyorum
mesela şu an iyiyim gibi ama bilmiyorum da bakcaz artık
zaten bunun bi sürü evleri apartları falan var hayatım kurtulur, her manada

mesaj atmadım yaoldu mu o iş tamam mı kero reyiz ?![]()
hadi hayırlısı bakalım kanksmesaj atmadım ya
ama atcam
ya iftardan sonra çok halsiz oluyorum
mesela şu an iyiyim gibi ama bilmiyorum da bakcaz artık
zaten bunun bi sürü evleri apartları falan var hayatım kurtulur, her manada![]()
neyse ki dışıma doğru sövüp bunu yazıma yansıtmıyorum , 1+1 bahce katlari bile 8 bin... ama yine de esas sorun kira değil değil mi ? belirsizlikler.. kahretsin be söylenecek çok sey var da.. hem sezonunu bölmek istemiyorum derken kendisi mi gececekmis senin yerinedaha belli değil .s.s
aynı apartmanda oturduğumuz ev sahibim hafta sonu taşınıyormuş
bana da daha net bişi yok senin sezonunu bölmek istemiyorum dedi. 6 ayı da bulabilir dedi. ama adam 6 ay ayda 9 bin kira vermeyi göze almış mesela... bi yerlerde bi temassızlık var .s.s hani her şey net olsa tüm tuşlara bascam ama basamıyorum bi sürünceme .s.s
evet bu belirsizlik beni mahvediyor. mesela ortak olurum bi yere ya da farklı bi yol denerim ama şimdi zaman da belli değil belrsiz belirsiz oturuyoz öle ve bu durum beni çok yoruyor .s.s ya bina yıkılıp yeniden yapılacak, daha yıkım kararı çıkmamış, yeni binanın kat ruhsat raporları çıkmamış falan ondan bu belirsizlik aaslında.. neyse yıkım kararı çıkınca haber vercem ben sana diyo ev sahibimneyse ki dışıma doğru sövüp bunu yazıma yansıtmıyorum , 1+1 bahce katlari bile 8 bin... ama yine de esas sorun kira değil değil mi ? belirsizlikler.. kahretsin be söylenecek çok sey var da.. hem sezonunu bölmek istemiyorum derken kendisi mi gececekmis senin yerine
lanet olsun bu hayat neden böyle , ulan tuttuğumuz bir dal da sağlam olsun , yarı yolda birakmasın , bir kere kolayından hallolsun :/ ama yok ne kadar zorlanabilirse o kadar zorlayacak.. umuyorum ki biran evvel kalıcı biryer ayarlayabilirsin ( ne küfürler ediyorum belli değil ) 🚬evet bu belirsizlik beni mahvediyor. mesela ortak olurum bi yere ya da farklı bi yol denerim ama şimdi zaman da belli değil belrsiz belirsiz oturuyoz öle ve bu durum beni çok yoruyor .s.s ya bina yıkılıp yeniden yapılacak, daha yıkım kararı çıkmamış, yeni binanın kat ruhsat raporları çıkmamış falan ondan bu belirsizlik aaslında.. neyse yıkım kararı çıkınca haber vercem ben sana diyo ev sahibim
ulan hayattaki tüm şansımı bu evi tutarken harcadım 2 saatte bulup tuttum derken şu olanlara bakar mısınız...............s.s
orası da ayrı bi muamma...lanet olsun bu hayat neden böyle , ulan tuttuğumuz bir dal da sağlam olsun , yarı yolda birakmasın , bir kere kolayından hallolsun :/ ama yok ne kadar zorlanabilirse o kadar zorlayacak.. umuyorum ki biran evvel kalıcı biryer ayarlayabilirsin ( ne küfürler ediyorum belli değil ) 🚬
pek çok sorunu çözeceğinden eminsen hiç durma da pek çok sorun da yaratabilme ihtimali var tabi :/ sen kalıcı olacakmış gibi bir yer bak dönmek istersen yine dönersin , tabi yine sen bilirsin şartları da bilmiyoruz , hayırlısı olsun da nihayetindeorası da ayrı bi muamma...
ev sahibimi ve komşularımı çok seviyorum memnunum. ev sahibim yapıldıktan sonra hep birlikte geliriz moduna geçti. ben de dönmek istiyorum. ama 1-1.5 yıl gibi bi zamandan bahsediyoruz. gideceğim yerde geçireceğim zaman daha fazla olcak. bu taraf yeni bina ve tanıdıklar falan aklım çok karışıyo. bi tarafım geçici bişi ara diyo bi tarafım da saçmalama iki durup bi durup taşıncan mı diyo. sonra evlenmeye karar verdim işte. bilmiyorum 5-6 ay içinde evlenebilir miyim ama pek çok sorunu halleder gibi geliyo. bu defa da evlenmiş olmak için evlencem. bu hiç olur mu kero falan diyorum. aklımda deli sorular....
severiz yaa aslında aksyon macera kaosu hgsjjkpek çok sorunu çözeceğinden eminsen hiç durma da pek çok sorun da yaratabilme ihtimali var tabi :/ sen kalıcı olacakmış gibi bir yer bak dönmek istersen yine dönersin , tabi yine sen bilirsin şartları da bilmiyoruz , hayırlısı olsun da nihayetinde
işte onu dememeliyiz ncbzfbbdhe düşünmemeliyiz bile hemen geliyo darbe çünkü fbdbdbsseveriz yaa aslında aksyon macera kaosu hgsjjk
tam diyodum ki hayatımda her şey ne kadar da yolunda ve düzenlii....
işte o zehirli oku atmamak lazım hsjfkklişte onu dememeliyiz ncbzfbbdhe düşünmemeliyiz bile hemen geliyo darbe çünkü fbdbdbs
düzelcez bee fhdjdhdj kesin ama işte ölmeden olursa iyi cjfbfbişte o zehirli oku atmamak lazım hsjfkkl
daha ne olabilir ki dediğim anda o da oluyor hjdj görüyorum kenyayı konyayı ghjsdk
bu bakam yaa olu gide de bakam gshghhfjfkl
epikürün de dediği gibi ölümden sonra gelen ferahlığın da beynine vurayım jhsfkldüzelcez bee fhdjdhdj kesin ama işte ölmeden olursa iyi cjfbfb
jdjdhdjd ben kedisini tanırım öyle bi rahatlık yok gjdbrbbfbdb ama şey var bak bilge insan evlenmez diye lafı var gjcndbdbduxbsbddb dayı ne çektiyse artık vbcbfbfepikürün de dediği gibi ölümden sonra gelen ferahlığın da beynine vurayım jhsfkl
gerçi o söz tm olarak böle değildi ama neyse gdhhjk
neyse ki biz yarı bilgeyiz, diğer yarımızla tamamlanıp bilge olcaz gfhghjjfkjdjdhdjd ben kedisini tanırım öyle bi rahatlık yok gjdbrbbfbdb ama şey var bak bilge insan evlenmez diye lafı var gjcndbdbduxbsbddb dayı ne çektiyse artık vbcbfbf
amaç sadece bilge olmakkk , başka bi derdimiz varsa epikür çarpsın ndbsbrhxusbdbneyse ki biz yarı bilgeyiz, diğer yarımızla tamamlanıp bilge olcaz gfhghjjfk
bilge olunca karanlık tarafa geçcekmişim gibi geliyo bana anakinvari hgdgjhfjklamaç sadece bilge olmakkk , başka bi derdimiz varsa epikür çarpsın ndbsbrhxusbdb
nxhddhhdhs valla ayne ile diyaloguna hayran kaldım fhdhehe ben aynanın yanındam gecerken korkuyor yansimam.kalk sittir git diyecek diye fhdbdbdbbilge olunca karanlık tarafa geçcekmişim gibi geliyo bana anakinvari hgdgjhfjkl
görmyor musun sen yarım bir kadınsın, aynen dewam harikasın diye aynanın karşısında kendimi motive ediyorum nshbhfk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.