Bir kadını mutlu edemem annem var ablam var kız kardeşim var bir çok halam teyzem var yani hepsı mutlu olsunTüm kadınları değil sadece bir kadını mutlu etme odağına sahip misin?
Not bence değilsin 🤣
Bir kadını mutlu edemem annem var ablam var kız kardeşim var bir çok halam teyzem var yani hepsı mutlu olsunTüm kadınları değil sadece bir kadını mutlu etme odağına sahip misin?
Not bence değilsin 🤣
Benim ne demek istediğimi anladığına eminim konuya efsanevi nokta atışı yapıp değiştirdiğin için tebrik ederim.🤣Bir kadını mutlu edemem annem var ablam var kız kardeşim var bir çok halam teyzem var yani hepsı mutlu olsun
Konu neden bana döndü anlamıyorum. Balık erkeği için başlık aç dedik diye mi_Benim ne demek istediğimi anladığına eminim konuya efsanevi nokta atışı yapıp değiştirdiğin için tebrik ederim.🤣
Ramazanda sarhoş mu oldun yoksa sen🤪Ben sahur sonrası da yatmadım kaç gündür sarhoş gibiyim
derken ? @pumpkinevden atılmama .s.s
kirayı vermeye gittim bugün her şeyi sökmüşler klimaları perdeleri falan, cumartesi taşınıyolarmış hdsfk ev sahibim senin sezonunu bölmek istemiyorum falan dediderken ? @pumpkin
gün geçmiyor ki bi tuhaflık yaşanmasın mkkirayı vermeye gittim bugün her şeyi sökmüşler klimaları perdeleri falan, cumartesi taşınıyolarmış hdsfk ev sahibim senin sezonunu bölmek istemiyorum falan dedi
ben de karar verdim acilen evlenmem lazım, evlenirsem pek çok şeyi çözcemmm
ev sahibim diyo ki siz taşınalı bi yıl oldu de mi diye yok be dedim daha eylülde taşındım ben hgsghdfgün geçmiyor ki bi tuhaflık yaşanmasın mk
bu nasıl yaşam tarzı yaa .s.s
yüzsüz gibi bi de bunu mu dedi suratına....ev sahibim diyo ki siz taşınalı bi yıl oldu de mi diye yok be dedim daha eylülde taşındım ben hgsghdf
biraz sohbet ettikten sonra siz de gittiğiniz yeri kurutuyorsunuz galiba dedi ghsjgdfjk çok eğlendim daha da eğlenebilirdim ama durum vahim![]()
yüzsüz gibi bi de bunu mu dedi suratına....
valla bişi demiyorum artık yaa. pesss .s.s
ee nolcak şimdi planın ne yönde ?kanks ev sahibime laf ettirmem, adamın dibi bucaa kolu bacaa ayak baş parmaa o derece yaniiien azından döndüğümüzde kalıcı olcaz emekliliğe kadar devam ederiz diyo ponçik misin sen dedim yaaa ama içimdenn
![]()
Est genelde balık erkeklerinde öyle bir durum oluyor.Konu neden bana döndü anlamıyorum. Balık erkeği için başlık aç dedik diye mi_
Bakıyorummm@nunu sana instadan video yolladim çiçeğimmm spame düstü sanirsamm
bize de at bize de at
Çok şey demek istiyorum. Kelimelerim tükenmekte. Söyleyeceğim kimse de yok.
evlencemee nolcak şimdi planın ne yönde ?
oldu mu o iş tamam mı kero reyiz ?evlencem![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.