Oda sakalsiz beenmiyor beni...armut dibine dusmus olayi :)Anneciği de razıysa hayırlı olsun :d
Oda sakalsiz beenmiyor beni...armut dibine dusmus olayi :)Anneciği de razıysa hayırlı olsun :d
O nasil oluyor?Dualayalım sakalı @CipraLex
Müslüman sakalı işteO nasil oluyor?
Müslüman sakalı işte
1 metre sakalı napcan yahu ayağina takılır nfnfnBiyiar kisa kalani bir metre olan sakal mi? Istemem kalsin...
Beni abdest tutmaz can. Okunmus falan carpilmayak bosver...:)1 metre sakalı napcan yahu ayağina takılır nfnfn
Sadece bir ironi yaptım eskiden okunmuş sakal filan derlerdi ona istinaden
Teşekkür ederim çok makbule geçti
Görüntü kartları ile madencilik yaptık bir ara ama düştü. 1 yıl falan yaptık. Umarım tekrar yükselir yaparız. Kışın çok güzel sobalı ev gibiydi hem ısıtıyordu hem para 💸 kazıyordu. 🤣🤣🤣ahhh be @nunu ben yıllardır deniyorum hiçbirşey yapmamayı fjdjdjis sonuç olumsuz xbbxzb ama bulursan beni de göreceğini dusunuyorum cbxhfu
Bu elektrik fiyatlari ile elektrik kacak olmadigi surece cok akil kari degil madencilik. Haa eski performansina yukselirse o zaman ayri ama bu seviyelerde ancak elektrik kacak olmasi lazim...Görüntü kartları ile madencilik yaptık bir ara ama düştü. 1 yıl falan yaptık. Umarım tekrar yükselir yaparız. Kışın çok güzel sobalı ev gibiydi hem ısıtıyordu hem para 💸 kazıyordu. 🤣🤣🤣
Böyle su ücreti geliyorsa o evde hiç su akmıyor demek su akmayan evde neler olur bilin bakalım SjsjsjsjBu ay su faturası 15 TL geldi![]()
Ne olur degil ne olmaz icin cevabim var.Böyle su ücreti geliyorsa o evde hiç su akmıyor demek su akmayan evde neler olur bilin bakalım Sjsjsjsj
Bizi kekliyor bence vergisi bile böyle gelmezBu ay su faturası 15 TL geldi![]()
evi ısıtacak sistem kurduğunuza göre iyi yatirim yapmissiniz dayi cncnxbczb valla ben sende parayı bulacak ışığı görüyorum hatta gittikçe ışık daha da şiddetleniyor cncxjrj beni görmeyi amannn unutma 😂😂Görüntü kartları ile madencilik yaptık bir ara ama düştü. 1 yıl falan yaptık. Umarım tekrar yükselir yaparız. Kışın çok güzel sobalı ev gibiydi hem ısıtıyordu hem para 💸 kazıyordu. 🤣🤣🤣
Kıştan kışa yap alala ev sobalı gibi ısınıyordu 500 elektrik geliyordu. Doğalgaz yakmıyorduk ki hiç onun yerine ödediğini düşün yazın yapma kıştan kışa yapılır ne var. De yükselmesi lazım 🤣💸Bu elektrik fiyatlari ile elektrik kacak olmadigi surece cok akil kari degil madencilik. Haa eski performansina yukselirse o zaman ayri ama bu seviyelerde ancak elektrik kacak olmasi lazim...
Bence 0 i yazmayi unuttuBizi kekliyor bence vergisi bile böyle gelmez
nunu ekran kartıdır o, görüntü kartı değildir yahu…Görüntü kartları ile madencilik yaptık bir ara ama düştü. 1 yıl falan yaptık. Umarım tekrar yükselir yaparız. Kışın çok güzel sobalı ev gibiydi hem ısıtıyordu hem para 💸 kazıyordu. 🤣🤣🤣
Sen beni tanı biraz daha ne bozuk terimler kullanıyorum off bir görsen ben görüntü kartı diyorum. Yıllardır öyle 🤣🤣🤣 ben söylerim siz anlarsınız. Zaman lazım.nunu ekran kartıdır o, görüntü kartı değildir yahu…
Şu 3 cümleden hiçbir şey anlamayan bir tek ben miyim?Görüntü kartları ile madencilik yaptık bir ara ama düştü. 1 yıl falan yaptık. Umarım tekrar yükselir yaparız. Kışın çok güzel sobalı ev gibiydi hem ısıtıyordu hem para 💸 kazıyordu. 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.