Hamur gibi yogururum ben bunu ayyyyyyyy ayyyyyyyy dişlerim hazır isirmak istiyorum
Hem tombiş hem kısa bacak
🤤🤤🤤🤤
Hamur gibi yogururum ben bunu ayyyyyyyy ayyyyyyyy dişlerim hazır isirmak istiyorum
Beni de yoğur çiçeğim🤤🤪Hamur gibi yogururum ben bunu ayyyyyyyy ayyyyyyyy dişlerim hazır isirmak istiyorum
Hem tombiş hem kısa bacak
🤤🤤🤤🤤
KImseye söyle laf demedim.Beni de yoğur çiçeğim🤤🤪
KImseye söyle laf demedim.
pes.
Bana söyle yoğurayım….
@Küboo ve ben diyetteyiz diye bizi dahil etmemiş düşünceli insan jkldnfgjkld g 🤣
ŞOk oldum Nobody beyciğim.
Ortaya yenecek bir şey çıkacağından şüpheliyim ben zaten@Küboo ve ben diyetteyiz diye bizi dahil etmemiş düşünceli insan jkldnfgjkld g 🤣
Ortaya yenecek bir şey çıkacağından şüpheliyim ben zaten
![]()
Bende şok oldum @Süreyya bu kadar maharetli olduğunu bilmiyordumŞOk oldum Nobody beyciğim.
Yapin da yiyelim hadi aciktimKol böreği yapcazzzz
Bak bak hemen nasıl ortak çıkıyo ajdjYapin da yiyelim hadi aciktim
Chen havayı kokluyor bırakıp gezmeye gidicek gibi bi hali var benden demesi ldkfmng
Süreyya’nın merdanesi…
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.