benim ki biraz bulutlu ama huzurlu..herkesin zirvesi kendine psicim
benim ki biraz bulutlu ama huzurlu..herkesin zirvesi kendine psicim
Nasil ciktin oraya?benim ki biraz bulutlu ama huzurlu..
bu soruyu tam olarak neye yönelik sordun bilemedim...maneviyat yönünden çok şuan bulunduğum mekana ilişkin algılayarak cevapladım ;pNasil ciktin oraya?
Bu harika forensik incelenerek aktarilan raporun icin tsk ederim.bu soruyu tam olarak neye yönelik sordun bilemedim...maneviyat yönünden çok şuan bulunduğum mekana ilişkin algılayarak cevapladım ;p
bir yere kadar asfalt yol, sonrasında uzun ve virajlı toprak yol zirvelere doğru gidiyor. felaket bir ağaç yoğunluğu mevcut. kestane(henüz olgunlaşmamış) fındık, armut ve böğürtlenlere rastladım, topladım...insan elinin ulaşmadığı yerde ki nimetlere ulaşmak insana muazzam duygular tattırıyor. hayvanların oluşturduğu yoğun patika yollarıda var. araştırdım bölgede kayıtlı ayı ailesi ve yabani domuzlar, uzak köylerden yankılanan ezan sesine tilkilerin uluması eşlik ediyor. tabi allah karşılaştırmasın, kendi doğalarında huzurla yaşasınlar. internetim sadece bir noktada çekiyor şimdilik..doğa insanı kendine getirir suricim. kendini tanımaya başlarsın, benlik denilen ilkellik meydana çıkar. ruhun aydınlanır. nasip olsun...
Bütün camlara baktım bişey göremedim ben
Bütün camlara baktım bişey göremedim ben
Kiralık daire mi var
Erkek milleti işte hepimiz aynıyızYok ya, evi boyalarla süslemisler, balkon demiri vs .. belli olmuyor mu pek?
@Üzüm gün içinde yeterli su içiyor musun?
Stres var mı?İşte o yok .
gel beraber olsun @Küboo sever misin? kökenini hiç araştırmadım, ben yapmakla değil genelde içmekle ilgileniyorum .pAfiyet olsun, nerenin birasi bu?
gel beraber olsun @Küboo sever misin? kökenini hiç araştırmadım, ben yapmakla değil genelde içmekle ilgileniyorum .p
Alman biralarini sevmem mesela, ama arada icerim 😄 yurt disindan gelmis gibi duruyor ondan sordum...
en son geçen yılın eylül ayında içmiştim yıl dönümüne 1 ay kalmadan önce alıştırma şutları diyelim, çok tüketen birisi değilim ya esasında.Alman biralarini sevmem mesela, ama arada icerim 😄 yurt disindan gelmis gibi duruyor ondan sordum...
hangilerini iciorsun icersen @Küboo ?
Tuborg gold, sadece türkiye de iciyorum 😄
yok kiz almanya da : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.