Hedef şaşırtıyor yabani cobramBirazcık başkalarıyla sohbet et. Bi bakmışsın onları özlüyorsun 🤪 sen bu etkileşimi seviyorsun 😛
Hedef şaşırtıyor yabani cobramBirazcık başkalarıyla sohbet et. Bi bakmışsın onları özlüyorsun 🤪 sen bu etkileşimi seviyorsun 😛
Tahrik oldumSevers(d)iniz.
![]()
Tahrik derken?Tahrik oldum
ParalarTahrik derken?

Paralardan dolayı olduğunu anladım. Tahrik oldum derken ne demek istedin(iz) onu anlamadım.Paralar![]()
Bir araba gibi göründü gözümeParalardan dolayı olduğunu anladım. Tahrik oldum derken ne demek istedin(iz) onu anlamadım.
Bir araba anca eder. Ama biner misiniz binmez misiniz orasını bilemem. :)Bir araba gibi göründü gözüme
@forumtutkunu Bey Merhaba,@-a- bey ticaretle mi geldi o paralar yoksa yine gizemli şekilde mi çoğaltıyorsunuz 🤪 bu simya işini öğretmediniz gitti 🤪
Zincir mincir diyor @forumtutkunu dikkat et@forumtutkunu Bey Merhaba,
Ticaret ile gelen ticaret ile gider. Ticaretin bir parçası tabikide ama gizemli bir şekilde çoğaltıyoruz. Gizem olmadan çoğaltmam mümkün değil. Tek başına olmaz bu işler bilirsiniz. Simya ilmini öğretmem için gerekli ön bilgiyi yıllar önce benzer bir konuda iletmiştim. Başvuru evrakları gibi teferruatlı işlerle uğraşmıyoruz. Kefil, senet, faiz gibi dertleriniz yok. Size ileteceğimiz hesaba 100bin doları gönderdiğinizde tüm bilgileri size iletiyoruz. 100bin dolarınız bizde yakın bir zamanda 200bin dolar gibi bir seviyeye ulaşıyor. Sizin burada ne gibi bir kârınız oluyor inanın bunu hiç bilmiyoruz. Detaylı bilgi için 444 0 USD
Saadet zinciri halkamıza kıymetli katılımlarınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.
BinerimBir araba anca eder. Ama biner misiniz binmez misiniz orasını bilemem. :)

Harika görünüyor ve çok yorucu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok yorulsam da, buna değdi.
Dünden.
Evet, uzun zamandır açık fakat çoğu yerleri ziyarete kapalı hala.Sümela mı orası ? insanlığa açtılar mı sonunda ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.