Sevgili Fatih sultan mehmed'in bir amacı vardı ama amacı kesinlikle bir kızı tavlamak için gemileri karadan yürütmek değildi.
Şimdi biz bir kızı tavlamak için gemileri neden karadan yürütelim lkajsd
Hiç uğraşamammm
Aslında ben o konu da gemileri karadan yürütmek meselesini başka manada ima etmiştim ama benim ima ettiğim şekilde anlaşılmadı tabi 😁
Hani bkunu cikartmamak söyle, ince bir cizgi var..O zaman bknu cıkarmak gerekiyormuş burdan anladığım kljasd
Tamam cano üsengecin de cocugu olmazmis derler atalarimiz..insan üsengecse, o is icin de üseniyor galiba..hahahahaEgo değil bu üşengeçlik kljasd
Hic gemi ile bagdastirmamistim..ilginc bir bakis acisi oldu.hyhdhdhdhyvyjAcıklayabileceğim bir şey olsa direk yazardım. Biraz kafa yorun hayal gücünüze biraktım ben 😁
Tamam cano üsengecin de cocugu olmazmis derler atalarimiz..insan üsengecse, o is icin de üseniyor galiba..hahahaha
Onu yaparız ya o kadar da değil lkjasdTmm karadan yürütmeyinde bari kâğıttan gemi falan yapıp suda yüzdürseydiniz bu emeksizlik çok kırıcı shjdksl
İşte biz o ince cizgiyi göremiyoruz bize kalın çizgiler gerek jkasdHani bkunu cikartmamak söyle, ince bir cizgi var..
Tamam cano üsengecin de cocugu olmazmis derler atalarimiz..insan üsengecse, o is icin de üseniyor galiba..hahahaha
Hic gemi ile bagdastirmamistim..ilginc bir bakis acisi oldu.hyhdhdhdhyvyj
Bakın şimdi çok ilginç bir şey yapacagızzzz 😂😂Sen Süreyya ya söyle oda bana böyle kulaktan kulağa dolaştıralım bu bilgiyi bdbshdd
Esra ezmeciymiş baktım şimdiEdtapitipiti
O sizin cekiciliginiz
Kimmis o hanim ya?
Bakın şimdi çok ilginç bir şey yapacagızzzz 😂😂
Ben de bakayim bi..Esra ezmeciymiş baktım şimdi
Baktim..Ben de bakayim bi..
Gül yağı alerji yapmıştır :))Madem gül yağıyla oluyordu bu işler niye orasını burasını şişirtmiş sorar mısınız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.