Lavinia

Platin Üye
Sevgili Fatih sultan mehmed'in bir amacı vardı ama amacı kesinlikle bir kızı tavlamak için gemileri karadan yürütmek değildi.
Şimdi biz bir kızı tavlamak için gemileri neden karadan yürütelim lkajsd

Hiç uğraşamammm

Aslında ben o konu da gemileri karadan yürütmek meselesini başka manada ima etmiştim ama benim ima ettiğim şekilde anlaşılmadı tabi 😁

Tmm karadan yürütmeyinde bari kâğıttan gemi falan yapıp suda yüzdürseydiniz bu emeksizlik çok kırıcı shjdksl

Süreyya

Spákona
Süper Mod
O zaman bknu cıkarmak gerekiyormuş burdan anladığım kljasd
Hani bkunu cikartmamak söyle, ince bir cizgi var..
Ego değil bu üşengeçlik kljasd
Tamam cano üsengecin de cocugu olmazmis derler atalarimiz..insan üsengecse, o is icin de üseniyor galiba..hahahaha
Acıklayabileceğim bir şey olsa direk yazardım. Biraz kafa yorun hayal gücünüze biraktım ben 😁
Hic gemi ile bagdastirmamistim..ilginc bir bakis acisi oldu.hyhdhdhdhyvyj

Nobody

Teknik Admin
Tmm karadan yürütmeyinde bari kâğıttan gemi falan yapıp suda yüzdürseydiniz bu emeksizlik çok kırıcı shjdksl
Onu yaparız ya o kadar da değil lkjasd
Hani bkunu cikartmamak söyle, ince bir cizgi var..

Tamam cano üsengecin de cocugu olmazmis derler atalarimiz..insan üsengecse, o is icin de üseniyor galiba..hahahaha

Hic gemi ile bagdastirmamistim..ilginc bir bakis acisi oldu.hyhdhdhdhyvyj
İşte biz o ince cizgiyi göremiyoruz bize kalın çizgiler gerek jkasd

Yani onu o iş için üşenene söylemek lazım ben öyle bişey demedim. Bana böyle söylemediler lkad

Ne yazik ki sanırım ne kastettiğimi yalnızca ben bileceğim. Benimle mezara gidecek bu mevzu ne acı lkajsd

Lavinia

Platin Üye
Madem gül yağıyla oluyordu bu işler niye orasını burasını şişirtmiş sorar mısınız

Üst Alt