Öf acıktım beh 😅 afiyet olsunn 😘
Sağol canım :* muhteşemdi cidden çok beğendim..Öf acıktım beh 😅 afiyet olsunn 😘
Sönmüş mangal yeriBu ne frenkie
Sönmüş mangal yeri
Hergün mangal keyfe bak be
harcadin paralari artik: )Pavyona gidemediğim için efkardan mangaldayım
harcadin paralari artik: )
hay senin pavyon gülüne : )Burada Etin kilosu 25 euro pavyon kadar pahalı
ama benim pavyon gülüm yok bulamıyorum ondan gitmiyorum
Bıraktım Pavyonları artık ben...hay senin pavyon gülüne : )
peki, ama kim gelecek oraya diye sormayacagim : )Bıraktım Pavyonları artık ben...
Ara sıra Pavyon konsept partiler vericem sadece...
bir gün davetiye gönderirsem merakını giderme şansın olurpeki, ama kim gelecek oraya diye sormayacagim : )
bir gün davetiye gönderirsem merakını giderme şansın olur
![]()
ne kadar uzaklaşabildin ? astraldeZaten onuda yanlış konuya yazmışım herşey karıştı dhkdsv
ne kadar uzaklaşabildin ? astralde
ilgi çekici bir konu....uzaya kadar
ilgi çekici bir konu....
ben o kadar yükselemedim daha
Ben çatıdan düştüm bida da çıkmadım.Benimde yıllar önce olmuştu sen nereye kadar gittin
Ben çatıdan düştüm bida da çıkmadım.
mezarlıklarda gezdim biraz yükselmeden pek
düştüğümde kendime düştüm bir şey olmadı ama mezarklıkta fenaydı yakalamaya çalıştılar ayak bileklerimde ağrılar sürdü bir süreBi yerine bişey oldu m u 😄
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.