taş üstünde taş, omuz üstünde baş koymayanlardansın galiba kasjdsajkSen beni bi de acilinca bi görsen.Pppp
taş üstünde taş, omuz üstünde baş koymayanlardansın galiba kasjdsajkSen beni bi de acilinca bi görsen.Pppp
Etkiye de bagli simdi Al beycigim yani...taş üstünde taş, omuz üstünde baş koymayanlardansın galiba kasjdsajk
klasik fizik kuralı. her etki bi tepkidir. umarım size geri yansıması çok canınızı yakmaz Süreyya Hn.Etkiye de bagli simdi Al beycigim yani...
Korkunuz tecrübesizlikten diyerek fazla özelinize girmek istemem, fakat ben astim artik.klasik fizik kuralı. her etki bi tepkidir. umarım size geri yansıması çok canınızı yakmaz Süreyya Hn.
ben hep korkarım bu etki tepki meselesinden ötürü...
Ederim tabii ki sigara çay eşliğinde uzaklara gidiyorum bu şarkıylasevgili chen, bu parçayı bana armağan eder misin ?
pek severim de...
o da bi bakış açısı saygılar şelale... ama bazı korkular da tecrübeden diyerek konuyu kapatıp, sıradaki çayınızı alırım Süreyya Hn.Korkunuz tecrübesizlikten diyerek fazla özelinize girmek istemem, fakat ben astim artik.
Chen cok ozledim hepimizi butun gecemi sohbette forumda gecirmeyi ama cok yogun bir doneme gırdım...imdaaaaâat@simbat nasılsın yahu yoksun ne zamandır?
Motorlarımız su aldı, hayaller yine o maviliklere battı sevgili simbat... Kolay gelsin umarım yoğunluğun biraz olsun dinginliğe bırakır kendiniChen cok ozledim hepimizi butun gecemi sohbette forumda gecirmeyi ama cok yogun bir doneme gırdım...imdaaaaâat
Sen nasılsın motorları mavılıklere suruyormusun..
Guzel dilekler mutlaka gercekleşir...mavılıkler orda oldugu surece bur umut vMotorlarımız su aldı, hayaller yine o maviliklere battı sevgili simbat... Kolay gelsin umarım yoğunluğun biraz olsun dinginliğe bırakır kendini
kolay gelsin. anılarını yeniden dinlemek için sabırsızlıkla bekliyorum... tabii yazma isteğin ve vaktin olursa (:Guzel dilekler mutlaka gercekleşir...mavılıkler orda oldugu surece bur umut v
ardır
Degerli alkadraz forumun guzeliği bu özgurluk hissi bu sıralar sadece burada hıssedebildiğim sey umarım daha cok burda olabilirim..kolay gelsin. anılarını yeniden dinlemek için sabırsızlıkla bekliyorum... tabii yazma isteğin ve vaktin olursa (:
Zaten gerçek dünyada olmak zorunda olduğumuz kişiler değiliz. Bari burada özgür olalım SimbatDegerli alkadraz forumun guzeliği bu özgurluk hissi bu sıralar sadece burada hıssedebildiğim sey umarım daha cok burda olabilirim..
Kesinlikle gunde en az 5 sefer haksız olan patronuma haklısınız cok iyi dusundunuz demek zorunda kalıyorum .ama bır nik alıp buraya gelse .,gerisini hayal etmicem...Zaten gerçek dünyada olmak zorunda olduğumuz kişiler değiliz. Bari burada özgür olalım Simbat
İçinden dalga geçseneKesinlikle gunde en az 5 sefer haksız olan patronuma haklısınız cok iyi dusundunuz demek zorunda kalıyorum .ama bır nik alıp buraya gelse .,gerisini hayal etmicem...
Cok tehlikeli chen ya içimde tutamazsam...sonuç ishalken tutamamakla aynı olur :)İçinden dalga geçseneben bazen öyle yapıyorum jfjx
Cok tehlikeli chen ya içimde tutamazsam...sonuç ishalken tutamamakla aynı olur :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.