Süreyya

Spákona
Süper Mod
klasik fizik kuralı. her etki bi tepkidir. umarım size geri yansıması çok canınızı yakmaz Süreyya Hn.
ben hep korkarım bu etki tepki meselesinden ötürü...
Korkunuz tecrübesizlikten diyerek fazla özelinize girmek istemem, fakat ben astim artik.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Korkunuz tecrübesizlikten diyerek fazla özelinize girmek istemem, fakat ben astim artik.
o da bi bakış açısı saygılar şelale... ama bazı korkular da tecrübeden diyerek konuyu kapatıp, sıradaki çayınızı alırım Süreyya Hn.
iii akşmlr

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@simbat nasılsın yahu yoksun ne zamandır?

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Chen cok ozledim hepimizi butun gecemi sohbette forumda gecirmeyi ama cok yogun bir doneme gırdım...imdaaaaâat

Sen nasılsın motorları mavılıklere suruyormusun..
Motorlarımız su aldı, hayaller yine o maviliklere battı sevgili simbat... Kolay gelsin umarım yoğunluğun biraz olsun dinginliğe bırakır kendini

simbat

Gümüş Üye
Motorlarımız su aldı, hayaller yine o maviliklere battı sevgili simbat... Kolay gelsin umarım yoğunluğun biraz olsun dinginliğe bırakır kendini
Guzel dilekler mutlaka gercekleşir...mavılıkler orda oldugu surece bur umut v
ardır

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Degerli alkadraz forumun guzeliği bu özgurluk hissi bu sıralar sadece burada hıssedebildiğim sey umarım daha cok burda olabilirim..
Zaten gerçek dünyada olmak zorunda olduğumuz kişiler değiliz. Bari burada özgür olalım Simbat

simbat

Gümüş Üye
Zaten gerçek dünyada olmak zorunda olduğumuz kişiler değiliz. Bari burada özgür olalım Simbat
Kesinlikle gunde en az 5 sefer haksız olan patronuma haklısınız cok iyi dusundunuz demek zorunda kalıyorum .ama bır nik alıp buraya gelse .,gerisini hayal etmicem...

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kesinlikle gunde en az 5 sefer haksız olan patronuma haklısınız cok iyi dusundunuz demek zorunda kalıyorum .ama bır nik alıp buraya gelse .,gerisini hayal etmicem...
İçinden dalga geçsene :p ben bazen öyle yapıyorum jfjx

Üst Alt