@CaT bayram temizliği yapma biz çok kirleticez zaten![]()
Jskkdd birlikte temizleriz ama sen herseyi atarsin diye korkuyorumm cicegimm
@CaT bayram temizliği yapma biz çok kirleticez zaten![]()
Evin içi ferahlar fena mı jfjxjx atmasam @Nobody ile bana yer açamayız ki çiçeğimJskkdd birlikte temizleriz ama sen herseyi atarsin diye korkuyorumm cicegimm
Evin içi ferahlar fena mı jfjxjx atmasam @Nobody ile bana yer açamayız ki çiçeğim
Biz doldururuz evi çiçeğim. İnsan mutluyken nereye oturduğuna,nerede uyuduğuna bile bakmıyor. O yüzden eşyanın önemi kalmıyor ama üzgünken aklımızdan geçenleri sessizce tartarken en garip ayrıntılar bile göze batıyor. Seni mutlu etmeye geleceğiz 💋 @Nobody Gece'yi de getirsin amaGönlüme taht kurmussunuzzz esya bol olsa kac yazar.... ama yinede ferahlar jhsjd ama inan ata ata esya kalmicak, bende yavas yavas azaltiyorum vallaha ferahliyorum
Ben kaygısıza aşığım. Kaygısız kendisine aşık kahkahammm... Ayrı kümenin elemanları gibiyiz kesişemiyoruz. Hele nasıl bilimsel anlattım (ilkokul 3 matematikBen ise okudukça hayran oluyorum sevgili @Fluffy 😂
Kendisini tanımadığım için Allah kümelerinizi kesiştirsin diyerek seni asla riske atamam 😁Ben kaygısıza aşığım. Kaygısız kendisine aşık kahkahammm... Ayrı kümenin elemanları gibiyiz kesişemiyoruz. Hele nasıl bilimsel anlattım (ilkokul 3 matematik)
Rakibim çok sağlam... Başka kadın olsa neyse.... Rakibim kendisiKendisini tanımadığım için Allah kümelerinizi kesiştirsin diyerek seni asla riske atamam 😁
İzlemede kalacağım… Bakalım bu matematik, aman gönül, problemi nasıl çözülecek![]()
Allah için yaşıyorum buda güç veriyor çok şükür Rabbime ☝️@dinamickaygısız ve @_bigguy_ hep bir pozitiflik filan? Siz hayırdır ya? Bu kadar mı seviyorsunuz yaşamayı
Tabi canım, başkası olsa hiç şansı yok.Rakibim çok sağlam... Başka kadın olsa neyse.... Rakibim kendisiaşık kendine adam ya
Allahım bigguyun gücünün yarısını da bana ver amin ❤️Allah için yaşıyorum buda güç veriyor çok şükür Rabbime ☝️
Amin inşeAllah ama bi yerden başlamak gerek öyle kuru kuruya vermez Allah..Allahım bigguyun gücünün yarısını da bana ver amin ❤️
Belki de onun uykusu ağırlaşmıştır 😁Sihirli gücümü kaybetmişim @Tonyukuk teravihten misin
Kesin ölmüştür yoksa gelirdiBelki de onun uykusu ağırlaşmıştır 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.