bira almanların ekmeğidir kaljsdhaksjdburanin birasi cok meshur ama ben pek sevemedim birayi : )
bira almanların ekmeğidir kaljsdhaksjdburanin birasi cok meshur ama ben pek sevemedim birayi : )
bira almanların ekmeğidir kaljsdhaksjd
izmir de meşhurdur genel de arada çay ile mola verirler falanher aksam olmassa olmazlari : )
Bizim raki candir be.
izmir de meşhurdur genel de arada çay ile mola verirler falan
artık biliyorsun nasıl rakı içtiklerini .d çekirdeğe çiğdem dediklerini vsizmiri aslinda pek yasamadim desem : )
doğma büyüme istanbul , ama baba tarafı rize , ana yugoslav göçmenisen nerelisin peki bu arada ?
artık biliyorsun nasıl rakı içtiklerini .d çekirdeğe çiğdem dediklerini vs
doğma büyüme istanbul , ama baba tarafı rize , ana yugoslav göçmeni
boyöz falan da biliyorsundur o halde .donu biliorum elbette : )
boyöz falan da biliyorsundur o halde .d
akjsdhaksjdad dobro , ti kako si?woww..
balkanlardan gelme admin ?
kakosi ?
bir dakika bir dakika o bulgarca .dYako mi ye dobro : )))
cehennemde buz satarım yine yolumu bulurum slkdjfskldjfskdfjhk
bir dakika bir dakika o bulgarca .d
ja sam dobro olmasın? anamlar öyle konuşuyor da ben pek bilmem bir kaç kelime anca iştehayir bosnakca..
Gooogleye bakma ne dedigimi biliorum : )
ja sam dobro olmasın? anamlar öyle konuşuyor da ben pek bilmem bir kaç kelime anca işte
ja sam dobro olmasın? anamlar öyle konuşuyor da ben pek bilmem bir kaç kelime anca işte
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.