Silebiliyor muyum 😁Sesli atmışsın dinleyemedim bile
Silebiliyor muyum 😁Sesli atmışsın dinleyemedim bile
Yaaaa amaaaaa😔😔😔Silebiliyor muyum 😁
Ayıplı şeyler izleyip izleyip neee diye şaşırman peki
Dedikodu bu
Travmayi anlat isteneresi dedikodu be , mis gibi anı, hatta travma
Bilo okeye dönerdi bizle, anının içinde insan olmasın diyosan başka
Nunuu şii gel etiketleyemiyom görüyon mu ?
@CaT bağdat'ta sensin şam'da güzellik , yüzüm yüzüne dönük. Sıcak şarap içecem şerefine![]()
Travmayi anlat iste
Afiyet olsun @Raison Detre , yaz günü sicak sarap.. bari angaranin soguk gecelerine saklayaydinn
Afiyet olsun @Raison Detre , yaz günü sicak sarap.. bari angaranin soguk gecelerine saklayaydinn
Anliyorumtravması şu bazı davranışların abi kardeşlikten ileri geldiğini düşünüyorduk asdkla götü kurtardık deyim sen anla.
Ayrıca şu "inkar eden inkar ettiğini fiilen gerçekleştirmeye müsaittir" olarak sadeleştirdiğim "inkar" "eylem" paralelliği varya, meşhur "asla" onu bir kez daha kanıtlamış olmuştu kendimce, vizyonumca yanim.
her iki şekilde kar yazdığım bir anıydı.
ortam sıcak, hava sıcak, kadeh sıcak bozmayım ulti atacam gece duşta
Şu tek kelimelerine hayranım🙈🤭Anliyorum
Anliyorum
Anladim ama travmaniçok az insan bana bu kelimeyi kullanır
Anladim ama travmani
Harbi komik olan ne?neden istinasız gülüyorum sen yazınca ben akldjan
saol çok anlayışlısın sürüyye , sende anlat hadi bir anını , muhabbet dediğin karşı karşıya
@MayDayhoş geldin
Standart gündelik sorunlar. Bazen çok yoruyor insanı.. İyi olmana sevindim.ben iyiyim yaa yoğun bir günden sonra biraz şekerleme yaptım kendime geldim
birşey mi oldu neyin var ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.