Konuşmadan da olmuyor.
Bu arada fark ettim
Konuş sende.. konusma diyen miiii var
Beğendin mi? ☺️Durduk yere efkarlanalim yani ok, yaktim dinliyom 🚬
Beğendin mi? ☺️
Favori şarkıcım. 🤓Severim müslüm babayi 🥹
Hoş buldum🌸 iyiyim teşekkür ederim canım sen nasılsın@Cafuné hoş geldin canım nasılsın?
Favori şarkıcım. 🤓
İyi diyelim iyi olsun.: ))Hoş buldum🌸 iyiyim teşekkür ederim canım sen nasılsın
Biraz ara vermiştim her şeye 😊 arada bir uğramaya çalışıyorum.İyi diyelim iyi olsun.: ))
Görünmüyorsun epeydir.
Bugun itibari ile bakmıcamHer zaman okunaklı yazarım. Neden? Kavaid-i Türki önemli bir alan. Kavaid bilmeyenin, SASA sı olmaz derler değil mi?
@Fluffy dolara bakıyor musun ya da zamlara?
Bence bak biraz daha sinirlen sonra yine bak, sonra yine sinirlen sonra yine bak. Ardından şu halay videosu eşliğinde halay çek. @CaT sen ne düşünüyorsun bu konuda?Bugun itibari ile bakmıcam
Ben geçinebiliyorum haaaah olur ki biraz zorlanırım belki geçinemeyen düşünsün ben onları çok düşündüm şekerim
Bence bak biraz daha sinirlen sonra yine bak, sonra yine sinirlen sonra yine bak. Ardından şu halay videosu eşliğinde halay çek. @CaT sen ne düşünüyorsun bu konuda?
View: https://www.youtube.com/shorts/TDMHHW8Vbbk
Ben direkt Ali Kundilli moduna bağladım. Yapıştııır.Ay öyle olmuyor sonra Twittere takılıyorum derken gaza geliyorum sonra da birine çatıyorum![]()
Ben direkt Ali Kundilli moduna bağladım. Yapıştııır.
View: https://www.youtube.com/watch?v=oy10gsxhhkw
Ben Doğu Afrika Şempanzesi miyim ya böyle oynayacağım? Oynar mısın diye sorsana sen?Dans performansın böyleyse alırım makas yanaktan
Daha güzel figürler biliyorsan birlikte dans ederizBen Doğu Afrika Şempanzesi miyim ya böyle oynayacağım? Oynar mısın diye sorsana sen?
Ruslarda şu dansı görmüştüm, ama çok tehlikeli. Her an kestanenin çizilme ihtimali var.Daha güzel figürler biliyorsan birlikte dans ederiz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.