ha bundan önceki para, vip, hikaye şiir konusu okey ama bu güven vermedi öyle mi aksdjaskdjaskdkasjdasÇok güven vermedin bu konuda, ııh. .d
Her gün bir posta kahkaha atmalık postlar görmek için detaylı bilgi almak adına dm'e beklerim ndjdjdjddjdjjdjddha bundan önceki para, vip, hikaye şiir konusu okey ama bu güven vermedi öyle mi aksdjaskdjaskdkasjdas
sen beni güldürdün ya gün içinde de sen gülesin böyle kahkaha atmalı kajsdhasjdsa
vayyyy çekirgee, çok çabuk kapıyorsun helal olsun lasdjkaksdaskHer gün bir posta kahkaha atmalık postlar görmek için detaylı bilgi almak adına dm'e beklerim ndjdjdjddjdjjdjdd
Şu an dehşet eğleniyorum ndjdjdjdvayyyy çekirgee, çok çabuk kapıyorsun helal olsun lasdjkaksdask
bu basic adımda profesyonelleştiğinde sonraki seviye için çalışmalara başlayabiliriz kajsdhasdj
benimki boş silah ve boş silahlar kurşun atmaz aksdjaskdjasŞu an dehşet eğleniyorum ndjdjdjd
Seni kendi silahinla vurmak 🤓
Ben boş atmam, sorry.benimki boş silah ve boş silahlar kurşun atmaz aksdjaskdjas
ama istersen su tabancası ile kapışabiliriz ?
daha kampanyalar konusuna girmemiştik...Ben boş atmam, sorry.
Biraz yaralayabilirim seni.
Ama tedavisi için de ek fiyat talep etmem, hadi iyisin djdjjsjsjs
Jejdjdjsjdjhdjdhdhshdaha kampanyalar konusuna girmemiştik...
sandığımdan hızlı çıktın
sandığımdan.
sandık
seçim.
ay bana bişiler oluyoo
ilk çekirgem sen değilsin. son da olmayacaksın. aksdjaskd,Yalnız bir konuda haklı idin, fırsatını bulduğum an senden daha tehlikeliyim. .d
Bunları senden öğrenecek değilim, masum köylü rolünde seni keklemediğim ne malûm?ilk çekirgem sen değilsin. son da olmayacaksın. aksdjaskd,
bende kaççam da kaçamıyom canım çalışmak istemiyor.
haylazlık yapasım var
ücretli mi ? kasjdaskdBunları senden öğrenecek değilim, masum köylü rolünde seni keklemediğim ne malûm?
Ah, seni üzerler bak!
Gel, ben sana biraz eğitim vereyim jdjdjdudud
Bence bir şekilde anlaşırız djdjdücretli mi ? kasjdaskd
çok tehlikeli olduğun için o "bir şekilde anlaşırız" kısmının tüm detayları lazım.Bence bir şekilde anlaşırız djdjd
etmee kanks öküz alırık o paraya..Arkadaşlar şu gördüğünüz şey 500 liraymış, ben evlenmekten vazgeçtimm .s.s
işte o zaman dükkan açar hepsine sahip oluruz.bence de 100Kya okuturuz tanesini sonra![]()
nasıl çiftlik kurabilirim enterrrişte o zaman dükkan açar hepsine sahip oluruz.
şiimdiii onlarrr düşünsüüüünnnn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.